Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 18 alatti fiúk, ti hogyan...

18 alatti fiúk, ti hogyan oldjátok meg azt, hogy piát szerezzetek, illetve vigyetek be olyan helekre, pl (sulibuli, partyk), ahol nem szolgálnak ki 18 év alattiakat szeszes itallal?

Figyelt kérdés
milyen praktikáitok vannak?
2011. dec. 17. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
a mi környékünkön még a 12 éves már kiscsajnak is kiadják a dohányboltba.xd
2011. dec. 17. 16:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Pl boros kólánál úgy csináltuk még régen,hogy vettünk kis üveges kólákat és abba öntöttük át a boros kólát aztán így öngyújtóval valahogy visszaoperáltuk a kupakot,hogy ne látszódjon,hogy már kivolt nyitva.

És én vittem be,mert nekem átse kutatták a táskám,mert jókislány vagyok meg ilyenek:)

De visszagondolva jó nagy hülyeség volt bevinni,bár nem buktunk le,de értelmetlen iskolában inni.De valahogy akkor nem így láttuk.

2011. dec. 17. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
hányéves vagy? reméllem legalább 15 évesek elmúltatok
2011. dec. 17. 22:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Mivel egyke vagyok barátok tesói és nagybácsi:D
2011. dec. 18. 12:58
 15/17 bubus2 válasza:
berakom a táskámba.....
2011. dec. 19. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszer becsempésztek halloween bulira piát és azóta nincs halloween buli.
2011. dec. 20. 16:19
 17/17 anonim válasza:

Szerintem betepni gazdasagosabb :P De ha mar enyire inni akartok, kint igyatok es utana menyetek suli partyra..

(bocsi az ekezetek miatt)

2012. jan. 1. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!