Most mit csináljak, ez tényleg "gáz"?
16 L vagyok. Egyszerűen nem tudom miért, de ha apukámról van szó, nem úgy viselkedek mint egy átlagos lány. SZüleim elváltak, apu tartja el a családot, nála van a pénz, stb.
Sajna én egyedül nem tudok elmenni ruhákat venni, meg semmit magamnak, mert félek...(nyáron volt olyan is, hogy nem mertem kilépni az utcára). Szóval valami nincs rendben velem. Anyu meg nincs olyan állapotba, hogy együtt elmenjünk vásárolni.
Úgyhogy az ilyen dolgokat, mint tampon, betét, stb apa szokta megvenni nekem(Ismétlem, én sírok, ha nekem kell...). És anyut megkértem, hogy ha lehet vegyünk nőies ruhákat, bugyi melltartó, azaz fehérneműt. Én nem mertem lemenni a boltba, megkértem, hogy majd vegyen nekem ő.
Ugye mivel aputól kell a pénz, anyu beszélt apuval, és apu mondta, hog gyerünk öltözzek, egy fél óra múlva lemegyek VELE venni. Ez most gáz, hogy ilyeneket apuval veszek meg???:( Mert nekem sírnom kell, de más megoldás nincs. Tudom, hogy kis problémának tűnik, de ha apu pl rámnéz a visszapillantótükörbe egyből lebukok a kocsiban. Egyszerűen nem udom mit csinnáljak.:(
Ha jól értem, elég zavaros a fogalmazásod, az a gondod, hogy édesapáddal kell menned fehérneműt venni.
Ebben nincs semmi gáz, apukád szeret téged. Ha csak vele tudod intézni ezeket a dolgokat, legyél inkább büszke arra, hogy erre is hajlandó.
1. válaszoló jólértelmezted.:)
2. válaszoló, ezaz, hogy énse tudom. Ezért is járok pszichológushoz, egyszerűen az ilyen témáktól s sírás jön rám. A doki azt mondta, hogy nem fogadom el a szexualitásom, az a baj, nem tehetek róla, ígyis elég gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!