Hány évesen kezdtetek el alkoholt inni?
Nem hullarészegségig,de nem is egy nyalásnyi sört!?
14 vagyok,az osztálytársaim nagyrésze már egy éve iszik,és ciki,hogy én nem.
Két éve cigiznek,én azt sem.
Az alkoholt meg tudom inni,ha úgy van,de a cigit nem bírom.
Ha elkezdenék,nem nagyon,csak keveset inni,hamar lenne?
Az első "fizetésem"ből kb. De azóta minden 10edikén mikor kapjuk a pénzt a cégtől.
18F
Kedves 74%-os!
Bár teljesen igazad van abban amit írtál, a kérdező csak feltett egy teljesen ártalmatlan kérdést, te meg egyből a nyakának ugrottál. Leírta hogy mire kíváncsi, és nem kért hegyi beszédet...
ezért vagy 0%-os.
Kérdésre válasz: egyáltalán nem ciki, a Te döntésed, ehhez kell ragaszkodnod. Rajtad múlik mennyire vagy makacs és kizökkenthetetlen. Persze, ha mégis kedvet kapsz, akkor igyál, miért ne? Szerintem felesleges ezt korhoz kötni. Lehet, hogy nincs igazam, és nyílván nem értek én sem azzal egyet, hogy mondjuk egy 10 éves gyerek ugyanúgy (és ugyanannyit) ihat, mint egy 15 éves, mert abban a korban még nagyon sokat számít 5 év. De attól semmi baja nem lesz senkinek, ha iszik pár pohárral, nem pedig az asztal alól kell kihúzni. Mértéket tartva nyugodt szívvel ihatsz. :)
OFF: Nem feltétlenül akar mindenki menőbb, jobb, érettebb lenni, aki viszonylag korán nyúl ezekhez. Van, akinek puszta feltűnési viszketegsége van, ezt aláírom. De általánosítani, és főleg álszentkedni nem kéne.
Én 16 évesen azért kezdtem el komolyabban inni, mert jobban éreztem magam, ha szinte ki volt kapcsolva az agyam, és nem gondoltam semmi negatív dologra. Van, aki tényleg csak kikapcsolódás eszközeként használja, én pedig már nagyon kezdem unni, mikor a borzasztó okos, fiatalkort meg nem élt emberek szólnak le másokat. (Hangnemért elnézést. OFF vége.)
13évesen rúgtam be először(kb akkor ittam először tetemes mennyiségű alkoholt)
és 9-10 évesen gyújtottam rá először
azóta 18 vagyok, alkoholista és láncdohányos :X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!