Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Az osztályban szoktunk olyat csinálni hogy mindig mikuláskor meg ajándékozzuk egymást egy mikulás csomaggal. és akinek kihúztad a nevét verset kell írni róla jellemzőkkel. Ebbe kérném hogy segítsetek.. Egy nagyon aranyos kedves vicces jófej osztálytársamat húztam. barna haj,barna szem,sportol. Most hirtelen ezek a jellemzők jutottak eszembe. Meg még egy kicsit vicces dolgokat is bele kéne írni, és ne legyen hosszú. Lécci segítsetek!! Ha érdekel még valami róla akkor kérdezzetek nyugodtan. :)
2011. dec. 1. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ismerni is kéne az osztálytársadat.
2011. dec. 1. 15:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor valahogy próbáljátok meg lécci.. De nagyon fontos lenne. :((
2011. dec. 1. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
őszintén? azt se tudom, hogy fiú-e vagy lány. lécci kicsit több jellemzőt...
2011. dec. 1. 16:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Vagy például az is jó lenne ha leírtuk egy 1 versszakos verset amit át tudok írni jellemzőkkel..
2011. dec. 1. 16:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Lány. De nem tudok így hirtelen hogy milyen jellemzőjét írjam le. Szóval kérdezzetek lécci hogymi érdekel.
2011. dec. 1. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Miben a legjobb?Jól tanul?Van pasija?Kedvenc időtöltése?Kedvenc tantárgya?Kedvenc írója?Milyen zenét szeret?Kedvenc filmje?Kedvenc színe virága étele_?Már bocs de ha jól belgongolsz mindet fel lehet NEKED használni!!!!

találd fel magad

2011. dec. 1. 17:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát ezeket sajnos nem tudom.. Csak hogy nincs pasija. kedvenc tantárgya nívó. szabad idejében a barátaival van
2011. dec. 1. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom ,hogy én egy lányt húztam

Sok a fiu/lány barátja

A sportban nagyon jó

De viccei se kihagyhatók

Barna haja van és a szeméhez illik

Bár írni többet illik :D

-->ez jó gagyi,de többet énse tudtam a lányról. Így ebből a pár jellemzőből se tudtam összekovácsolni a sorokat..

2011. dec. 1. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:

barna hajú,barna szemű édes kicsi lány

téged húztalak ám

Szívemből adom én ezt most neked

remélem elfogadod e csekélységet tőlem.

ez is béna de kezdésnek jó XD

2011. dec. 1. 21:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Utolsó kettőnek nagyon köszi ment a zöld kész mindkettőtöknek! :) Mindkettőtöké nagyon jó:)

Aki tud még az írjon:)

2011. dec. 2. 17:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!