Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan bizonyítsam, hogy nem...

Hogyan bizonyítsam, hogy nem vagyok gyenge?

Figyelt kérdés
Állandóan baxogatnak a többiek, hogy mekkora egy szégyen vagyok, meg hasonlók, jó talán régen gyengébb voltam, mint az átlag de most már nem, szoktam gyúrni járni meg küzdősportra, de nem törhetem be mindenkinek az orrát aki baxogat.
2011. nov. 29. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindíg az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog.

Légy csak nyugodt, és ne idegesítsd magad ilyenek miatt. A fiaim is hasonló cipőben járnak mint Te. Ha küzdősportra jársz, akkor a ringen kívül nincs verekedés, ezt nagyon jól csinálod.

A fiaimnak annyit tanácsolok mindíg, ha ilyen ellentét van, ajánlja föl annak aki cseszegeti, hogy kísérje el egy edzésre, és az edzőtől kér lehetőséget, hogy a ringbe leboxolják a "kis" nézeteltérést.

Még nem kísérte el egyiküket sem senki.

2011. nov. 29. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez jó, amit az első írt:) Amúgy meg mindig maradj halálnyugodt, az idegesíti őket leginkább. Esetleg visszaszólhatsz, de azt is úgy, mintha megkérdeznék, hogy mi a neved. Olyan nyugodtsággal, egyszerűséggel.
2011. nov. 30. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem ne szolj vissza mast csak ezt."tudod,en olyan lany vagyok aki nevet a hibain." es nevetsz egyet a fejen ,aztan higgadtan elsetalsz.es tuti kiakad :D
2011. dec. 1. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
vagy fiu bocs ezt kihagytam !!
2011. dec. 1. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nálunk egyszer lökött meg az egyik, hogy gizdavagyok, olyat kapott... Csak egy izmosat, gyomorszájba, de azóta nem szólt be senki...
2011. dec. 1. 14:50
 6/6 Cila123 válasza:
Úgy kell nekik, oda kell vágni, az a legerősebb érv.
2015. júl. 23. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!