Mit csinál az a szülő, akinek a 13-14 éves lánya azon aggódik, hogy osztálykiránduláson nem fog tudni szexelni, mert éppen menstruál?
Engem ez most komolyan érdekelne, hogy hogyan lehet így elrontani egy gyereket?
Itt olvastam egy kérdést (szerelem, szex kategóriában), nem a kérdezőt akarom megalázni, vagy bántani, semmi személyes, mert nem ő tehet róla. Hanem a szülő. De az hogyan tud ilyet összehozni?
Majd én is szeretnék gyereket, de a mai világ már borzalmas, mi lesz mire odaérek? Elkeserítő. :'(
17 éves voltam,amikor a suliban az alsós mosdóba folyt a röhögcsélés,hogy a 3. osztályos kislányok már mi mindenen estek túl 9-10 évesen.Bevallom én még akkor 17 évesen se csókoloztam,hát ők már túl voltak rajta.
Pedig ennek is már 8 éve.
Az egyik kislányt ismertem is,hát ő tényleg korán nekilátott a "szakmának"!
jártam 3.-ban(!) egy suliba, ahol osztálykiránduláson olyanok történtek... pl.: a szebb lányok becsábítottak kb. 4-5 fiút a szobájukba, egy ügyelt a tanárokra, másik négy meg élvezte a show-t. Szó szerint meztelenre vetkőztek a lányok és ott táncoltak. És ez úgy kezdődött, hogy volt 1-2 dilis csaj, aki a többit rávette, hogy beszálljon a buliba. Aztán egy év múlva el is jöttem abból a suliból, nem tudom hogy utána mik folytak, de ez volt 3.-ban. Elég aggasztó a mai helyzet.
Én is szűz vagyok, és az is akarok maradni, én nem akarom megcsalni a jövendőbeli feleségemet azzal, hogy nem övé az első... kör(:P).
16/f
Ezt nem lehet egy dologra fogni. Lehet a szülő nem beszélt vele erről alaposan,és közbe a társasága is húzza a rosszba, na meg persze a tw internet behatásait se hadjuk figyelmen kívül. Még a csapból is szex folyik!
Így lehet elrontani 1 gyereket..
De mondjuk nálam is megvolt ez az összes mégsem lettem a suli k.rvája. A menők közé tartoztam ált.-ba és elég mocskos volt a környezetem (baráti társaság) De nekem sosem ment el az eszem...
Furák a mai gyerekek...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!