10-13 éveseknek milyen társast ajánlotok?
Jaaaajjjj, első vagyok és nagyon szégyellem magam. Félreolvastam, ne haragudj. :) Azt olvastam, hogy társat, nem azt, hogy társast, ezért nem értettem a kérdést.
Igen, a Catan tényleg jó, de akár a klasszikus Scrable vagy Activity is érdekes lehet neki.
én nagyon imádom a MONOPLOY játékot(többféle is van)
és a HOTEL játék is jó (hasonló a monolopyhoz)
a GAZDÁLKODJ OKOSAN is nagyon jó játék.
14/L
Ha fiú- Akkor Lego harry Potter Lego Star Wars lehet a bejövős (főleg ha szeret építeni mivel a páját neki kell elkészíteni legoból)
lány- hmm...szégyellem magam, hogy lán létemre nem tudok mondani. Esetleg Négy perces szócsata, Twister, Twister Hopp
természetesen ezt szerintem egy felnőtt ha beírja a google-ba vagy egy játékwebáruhát oldalára, vagy vaterára biztos talál valamit. :D
L/12
A(Z) osztálytársaim azzal " piszkálnak hogy jeti vagyok" és ezt mind azért mert 11 évesen 46 lábam van és 174 cm vagyok.
NEM értitek NEM értem mi van velem?
Persze énis szoktam magammal viccelődni
de ez már beteges
Van egy osztály társam aki 149 cm és 36 lába van ( fiú)
ez netán normálisabb??
Köszi a válaszokat
Találd ki Extra.:D
Az a legjobb.^^
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!