A tini lányok is?
20:01
Nálunk azért vannak felvilágosító órák de nem veszik komolyan... de éppen ezért fiú létemre amikor mondanak valami félre érthetőt akkor a haverokkal majd megszakadunk nekik meg 1 óra mire le esik xD
1 eset:
*Angol óra*
a következőt halljuk mert annyira figyelünk: xD
-De nem jött meg...
-Hát az sz*r
*majd össze sz*rjuk magunkat a röhögéstől*
-Nektek mi bajotok?
-Nem jött meg???
-Mivan?...úúú de hülyék vagytok
*Csak fakadunk*
-Ti kis ,,pervák" xD
*Itt a holtpont leestem a székről a röhögés miatt, mivel kicsit mást értettünk*xDDDD
Nem mindegyik, csak amelyiknek van keze :D
Amúgy azt még eltudom képzelni, hogy a fiatalabbak közül vannak olyanok akik soha, de 15-16-tól felfele mindegyik kipróbálta, ha nem is rendszeresen de minimum egyszer csinálta. És ha már egyszer kipróbálta ha nem is gyakran, de néha-néha fogja csinálni. Amúgy a többség úgyis rendszeresen maszturbál, max nem vallják be:)
14 vagy? xD bocs ha szarul számoltam ,csak már késő van.
hát ha már ez egy anonim oldal, akkor én bevallom:szoktam. :) Ez tényleg nem igazán téma a lányok között, de lefogadom h mások is szoktak.
14/L
Én simán bevallanám ha a fiúk nem cukkolnának vele. Olyan barátnőm meg nincs akit érdekelne a szexualitás.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!