Van osztálytársam aki jár (vagy járt) az egyik fiúval... Feleslegesnek tartom,szerintem még korai. (12 éves) Viszont az az érdekes a dologba,hogy még csak nem is beszélgetnek,soha az életbe nem fogta meg a kezét vagy mentek eggyüt valahova. Az a legjelentősebb kapcsolat közötük,hogy mikor találkoznak elejtenek egy "hellót" v. "sziát", Szóval,ez annyit takar,hogy "hú de tetszik,és mi most járunk".:D De ő viszont büszkén meséli,hogy ő járt azzal,most szakítottak,és most másvalakivel van.Egyszerűen nem értem az egészet,ez most divatból ,vagy mi?? Mi a véleményetek?
12/l
2011. nov. 23. 15:09
1/10 anonim válasza:
Gyerekek még :) ennyi.
18f
2011. nov. 23. 15:19
2/10 anonim válasza:
Hát üdvöz légy az érett csajok táborában. Nálunk most 15 évesen kezdenek kinőni ebből. Engem is roppant mód idegesített, hogy az hogy egyszer köszöntek egymásnak, vagy hogy msnen néha dumálnak egy 300km-re lévő fiúval a hatalmas szerelmet jelenti. Szerintem tudasd velük viccesen, hogy ez nem számít járásnak.
Van egy barátnőm, aki eddig legalább 8 fiúval "járt" és ebből 2-nek fogta meg a kezét...
2011. nov. 23. 15:22
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,engem amúgy nem nagyon zavar,csak elég fura. ;)
2011. nov. 23. 15:49
4/10 anonim válasza:
Tudod sajnos manapság a legújabb divat hullám amit szerencsére nem minden tinit érint,hogy 11-15 évesen "járogatnak" szexelnek egymással,stb mert hogy az nagyon felnőttes menő,meg versenyként élik meg hogy ki járt több emberrel ki veszítette el hamarabb,ki volt több buliban ki lett részeg stb. Természetesen ennek a korosztálynak a járás is és a szex is korai,te is jól látod,az hogy jóban vannak néha megfogják egymás kezét 14-15 évesen van szájra puszi együtt tanulnak,filmeznek az normális,de ez a "komoly párkapcsolat" mánia ez egy nagy idiótaság 11-15 évesen. Örülök,hogy vannak még olyan lányok mint Te akik valószínűleg nem esnek ezekbe a hibákba,és ti tudni fogjátok minek mikor van itt az ideje.
2011. nov. 23. 16:40
5/10 anonim válasza:
ja megjegyzek még egy dolgot,barátnőm 10 éves öccse a minap számolt be róla,hogy neki nem tetszik már Sára az osztálytársa mert Sára aki szintén 10 éves nem szűz,mert lefeküdt Pistivel,csak egy példa mennyire hódít ez az új "divat"
2011. nov. 23. 16:42
6/10 anonim válasza:
Hmm....igen. :) Nálunk is így van (micsoda megkönnyebbülés)
Ez engem is foglalkoztatott. Íme, én így fogalmaztam meg o.O
- A "Járás" gyerek korban a két nem közti meggyőződése a felől, hogy a másik jól néz ki.
Az is furcsa nem, hogy csak a szép fiúknál meg szép lányoknál van? :)
12/l
2011. nov. 23. 19:13
7/10 A kérdező kommentje:
Haha..ez tényleg a legtalálóbb rá! :DD Mellesleg én kedvelem azt az osztálytársam,a barátnőm,de azért az ilyen témákban kicsit eltér a véleményünk.;)
2011. nov. 23. 20:29
8/10 anonim válasza:
Milyen aranyos itt a sok 12 éves lányka beszélgetnek. :DDDDDDD
2011. nov. 24. 22:34
9/10 anonim válasza:
16:40 vagyok,már bocs már elég rég elmúltam 12
2011. nov. 25. 10:44
10/10 anonim válasza:
Már bocs, de nyilvánvalóan nem téged értettelek annak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!