Felek, vagy nemtudom, de kiakadtam az tuti!?
na az van h 14L vagyok,es most 8.os.azon gondolkozok mar egy jo ideje,hogy nem akarok felvetelizni,meghogy barcsak elorol kezdhetnek mindent az ovitol.magyarul nem akarok folnoni.de ma anyukam olvasott egy hirt a neten es mondta hogy ha europa nem csinal valamit,meg haboru is lehet,es hogy a nagyon gazdagok viszik ki kulfoldre a penzuket,es hogy magyarorszagon mar nincs szinte semmi.es az a lenyeg h ha haboru lesz en es a csaladom tuti meghalunk,es ez nagyon kiakasztott.foleg azert mert nagyon a csaladomhoz vagyok kotodve nagyon szeretem oket,es hat a masik meg az hogy milyen mar az h meghalok 14 evesen,es nemvolt se ferjem se gyerekeim se munkam,vagyis nemtudom milyen az elet.es most tokre osszavagyok zavarodva hoy milesz :S
bocs h nemvok vmi ertheto,de elegge kivagyok:s
Tényleg nem vagytok 100-asok.
Figyelj Nostradamus (remélem tudod ki ő, ha nem akkor: egy olyan jós aki előre meg tudta jósolni szeptember 11-ét és sok mindent). Na ő 2010 novemberére megjósolta a 3. világháborút. Megtörtént? Nem.
Fogadok veled egy 1000-be hogy a Blikkben olvastátok (nem olvasom a blikket, de sokak szerint az a legnagyobb szennylap.)
Akkor én sem vagyok normális mert én is félek a háborútól:S Sőt, nekem az extrém klímaváltozás a legnagyobb félelmem. Fizikán mindig erről beszélünk és nagyon rémisztő.
14l
anyud nem normális. -.-
nemlesz semmi,higgadj le. Lesz férjed,meg gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!