Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom fejébe vette hogy...

Lányom fejébe vette hogy modell szeretne lenni. Kiskorában párszor elvittük őt fotózásokra ( 3 éves volt ekkor) apuka eröltette de aztán letiltottam neki. Most 15 éves és fotósok szerint van benne jövője. Megengedjem?

Figyelt kérdés
Így is problémás lány. Szereti a pasikat bolondítani, hétvégenként iszik is és dohányzik. Iskolába nagy szájú, kihívó öltözködés. Nemtudom mit tegyek vele
2011. nov. 18. 19:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szigorúan szülői felüyelettel,nehogy a végén aktok készüljenek.amúgy meg valamit-valamiért alapon azt csinálnám,hogy pl. nincs cigi - 1 fotózás, nincs pia-még 1 fotózás,jobb jegyek,tanulás-fotózás.
2011. nov. 18. 22:10
 12/21 A kérdező kommentje:
és honnan tudom meg hogy iskola után nem e cigizik vagy a barátaival? vagy hogy hétvégén nem e ivott kint
2011. nov. 18. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
miért engeded el hétvégén?? tudod miket csinál de te elengeded? amúgy is egy 15 évesnek otthon van a helye nem hétvégente bulikban,meg kin az éjszakában,nem tartom jó ötletnek hogy ha nincs cigi lesz fotózás,úgy vélem nem igazán lehet a lányodban bízni,vagyis nem az a megoldás hogy menyél fotózzanak is,mondtam,még 15 évesen helyre tudod tenni ha te is akarod,ha most nem lépsz akkor megnézheted mi lesz belőle..
2011. nov. 19. 11:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok még mindig a fotósnak magát kiadó csaló. Egyébként, sürgősen meg kell fogni a gyereket, mert nem lesz jó vége a mostani életmódjának.

Mit keres egy gyerek az éjszakában?

21/L

2011. nov. 27. 21:01
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

jó nagy pofont neki,kivizsgáltatni,hogy szűz-e még,még egy pofon,szobafogság,SZIGOR.

Egyébként hogy döntöttél,mit teszel?

2011. dec. 2. 21:53
 16/21 A kérdező kommentje:
nem szűz ezt eddig is tudtam. Egyébként férjemmel megengedtük neki ( férjem rábeszéllt). Cserébe csak a jegyei kell hogy jók legyenek és az otthon rábízott feladatokat megcsinálnia. Cserébe mi meg engedjük a modell kariert és a bulikat, szórakozást.
2011. dec. 2. 22:29
 17/21 A kérdező kommentje:
inkább a férjem döntötte ezt el. Nemigazán hagy bele szólni a dolgokba. Álltalában az ő szava a döntő
2011. dec. 2. 22:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez egy 2011-es kérdés :) Csak kíváncsi vagyok, hogy azóta mi lett a kicsi lánnyal?

Modell lett vagy csak ribi? Azóta már kiélt feje vagy a sok cigi, pia, pasik, buliktól vagy megtért és tanul(t), esetleg már egy felelős anyuka?

2018. jan. 13. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi letteü,mi történt azóta a lánnyal?!
2018. jan. 20. 19:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lettem!!!
2021. aug. 2. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!