Ma lógtam iskolából. Honnan szedhetnék igazolást?
Figyelt kérdés
jól tanulok és ma fordult elő először. Szüleim nem igazolják2011. nov. 14. 22:43
1/16 A kérdező kommentje:
18/L
2011. nov. 14. 22:43
2/16 anonim válasza:
Akkor marad igazolatlan, az nagyon gaz? Nekem anno tobb is volt, de felvettek egyetemre is.
4/16 A kérdező kommentje:
elég gáz. Esetleg orvos nemad ha megkérem ?
2011. nov. 14. 22:54
5/16 A kérdező kommentje:
vagy ha írnák anyukám helyett
2011. nov. 14. 22:55
6/16 anonim válasza:
Szia!
Mivel 18 vagy, ezért leigazolhatod magadnak.
7/16 anonim válasza:
Basszus menj el az orvoshoz, és mondd neki azt, h tegnap rosszul érezted magad, de már jól vagy, és ennyi. 18 évesen lehetne már ennyi sütnivalód.
8/16 anonim válasza:
te ne igazold magadnak, mert az könnyen kiderülhet. Menj el orvoshoz és mondd meg, h tegnap délelőtt hasmenésed volt (ezzel nem tud mit kezdeni), el akartál jönni, de nem tudtál és adjon igazolást. Bár úgy lenne igazán jó, ha ma délután elmentél volna hozzá.
9/16 anonim válasza:
Ilyenkor rá lehet fogni a vírusokra!
Én azt szoktam mondani, hogy azért nem jöttem az elmúlt 2-3napban, mert hánytam. Most már csak egy kis hasmenésem van...
10/16 anonim válasza:
Hívd fel a dokit, és mondd meg neki, hogy szarul vagy, tegnap ki se jöttél a budiból, próbáltad hívni, de mindig foglalt volt, így feladtad, ezért hívod most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!