Nagy kárt tesz a hajamnak ha 1héten 2x kivasalom?
Figyelt kérdés
Ha hetente 2x kivasalom a hajam ( 170-190 fokon, ami hajvasalásnál nem sok)Nagy kárt teszek a hajamban?2011. nov. 10. 22:23
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanácsokat és aki azt írt anna köszönöm a megnyugtatásokat! :D
2011. nov. 11. 20:12
12/13 anonim válasza:
Nem tesz jót neki, azt te is tudod, de a kétszeri alkalom még nem olyan durva, én majdnem minden nap szoktam. A fekete Gliss kur nagyon jól ápolja a hajat, mert a hajápolás ugyebár nagyon fontos, ha vasalod a hajad (meg természetesen egyébként is, de így hatványozottan), illetve nem árt úgy 2 havonta vágni a végéből 1-2 centit. Én 150-160 fokon vasalom, nekem az is elég.
Egy 18 éves NEM "gennyes ny*morék f*sszopó k*rva" (kedves 2. hozzászóló annyira sötét, hogy magát égeti)
13/13 anonim válasza:
3éve mindennap vasalom.Nem tesz jót,persze.Sőt elég gyatrán néz ki,de ha ugyhagyom ahogy simán akkor rosszabb.Am ha nem rossz alapbol a hajad,ne csezd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!