12-16 éves lányok/fiúk! Ti meg vagytok elégedve az iskolátokkal?
Rühellem. Vagyis, hát...van amiért jó, van amiért nem. Nagyon szűk kör van, nem tudom, járunk-e oda 120-an, ami nekem elég nyomasztó, mert ezelőtt egy 430 fős suliba jártam, ahol királylány voltam:):$ Viszont annyival jobbá tett ez a suli, hogy nem vagyok felszínes, kibontakoztam. A közösség szót szerintem mondjuk nem ismerik, a tanárok közül összesen kettő tud magyarázni, a többi meg bunkó, beleszól az életembe és nem tud tanítani. Tehát már várom, hogy elmenjek.
14L
14 éves lány vagyok, 8.-os. Imádom a suliban, r.hadtul fáj, hogy ez az utolsó évem itt, velük. Nemegyszer sírtam már az idén, mi lesz még évvégéig. :S
Nálunk elvileg nem lehetne kivágott blúzokban, vállpántos felsőkben, magassarkúban, shortnadrágban, stb jönni suliba, hajat festeni, műkörmöt csináltatni, sminkelni mégse szólnak a tanárok a legtöbbször (igaz, csak 3munknak van műkörme, magassarkúban nem jár senki, csak 2-3cm-esben, ami semmi, hajfestés pedig volt/van 1-2 diáknál, a ruházatot meg kb lesz.rják, sminkelni se sokan szoktunk)
A tanárok többsége nagyon jó fej, beszélgetünk órákon, jó a hangulat, stbstb...Az osztálytársaimat imádom, nagyon hülyék és aranyosak ésésésés....:)) Igaz a fiúk "kicsit" perverzek, de ezt már azt hiszem megszoktam. Az ofőm meg egy majom, de ezt is sikerült megszoknom.
fúj....nem
szar a kaja,a legtöbb tanár nem is tanít normálisan,sokan csak pofára osztályoznak,a takarítónyanya beszólogat a folyosó...és még sorolhatnám
13l
Én elvagyok a sulimmal...
1.-2.-ban utáltam ezt a sulit mert eléggé sok problémám volt tanárokkal is és a többiekkel is egyaránt.
De igazából már ekkor is jobban viseltem a sulit mint általánosban.
Most 3.-os vagyok jelenleg. Idén kezdtem el megszeretni ezt a sulit. /nem is ide akartam jönni így ez is rátett egy lapáttal/ Tanárok sokszor nem a legjobbak voltak mert több olyan hogy aki tehetséges azzal foglalkozik. Idén két tanárt váltottak az osztálynak, és azokkal a tárgyakkal azóta rendben vagyok, szimplán órai oda figyeléssel.
Idén sokkal jobb is az átlagom mint eddig. / 2 tárgyból állok 2esre tavaly tavalyelőtt 3 tárgyból álltam bukásra úgy hogy épp hogy átrugdostak/
Tanárok: többnyire jó tanárok vannak /1el ha volt problémám/ szerencsére tárgyakat is jol adják le meg szerencsére meg van a humorérzékük is / pl. ha beszólok órán valamit poénból kiröhögnek de nem rossz szándékból/
Többiek a suliba: egy-két gyerekkel vagyok így el.. mert eléggé másabb a gondolkodás módom mint a többieké
Szeretem a sulimat. Az általánost a végén már nagyon rühelltem, így mikor gimibe kerültem, rögtön imádtam. Most már azért nem imádom:), de még mindig szeretem. A tanárokkal is meg vagyok elégedve átlagban, osztályom se rossz, az iskola légköre is. A tanítás színvonalas, megadja azt a szintet amit elvárok és ami fog kelleni a továbbtanuláshoz. Nem bántam meg soha hogy ide jelentkeztem anno. 17/L
(most nézem hogy 12-16..na mindegy, egy évvel lemaradtam:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!