Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Középiskolások! A ti iskolátok...

Középiskolások! A ti iskolátok mennyit enged meg öltözködés, hajfestés, sminkelés és körömfestés terén?

Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 17:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én most vagyok 9.-es, és annyira jó, hogy semmibe nem szólnak bele!! :) Általánosban mindenért beszóltak, még azért is, ha valaki spagettipántos pólót vett fel... De itt van minden: fültágító, mindenféle körmök, mũkörmök, sokan festik a hajukat, néhányan rikítóra, pl. narancssárga, a lányok szép sminket viselnek, bár az egyik lány mimdig úgy sminkeli magát, mintha fotózásra menne, erõs, füstös szemfestés stb, de neku sem szólnak ezért. Annyira jó, hogy itt végre ki lehet mutatni az igazi egyéniségünket! Emlékszem, tavaly általánosban mindig rejtegettem kellett a kezemet, amikor nem mostam le a körömlakkot, és egy lánynak 3-as volt a magatartása, mert befestette a haját! Pedig ezenkívül nem csinált semmi olyat, amiért 5-nél rosszabbat érdemelt volna! Szóval nagyon jól érzem magam itt, olyan jó, hogy itt végre kibontakozhatok. :D 15/L
2011. nov. 10. 18:00
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Engem ezek általánosban sem nagyon érdekelt.Festettem a hajam, műkörmöm volt, télen szoknya és csízma volt az öltözékem.Volt hogy mondta a tanár hogy nem kéne, de aztán nem foglalkoztak vele, tudták hogy süket fülekre lel a beszédük.
2011. nov. 10. 18:42
 13/18 anonim ***** válasza:

nálunk is csak ünnepélyen baj, ha nem fehér fölső, sötét alsó:)

13/L

2011. nov. 10. 18:49
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

nálunk nem szólnak bele semmibe

sminkelem magam, körmöt festek és magassarkút hordok meg rövidnadrágot harisnyával

2011. nov. 11. 11:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
művészeti suliba járok. bohócok gyülekezete. :D olykor vicces. mindent szabad.
2011. nov. 11. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:

öltözködés-nem mehetsz rövid gatyába!! Ismerősömet felküldték iazgatóhoz ,hogy ezután motassa be miben jön.Nyár volt,du 30°!!

hajfestés: lehet,ha durva akkor beszolnak a tanárok

smink nemhiszem ,h figylik annyira

köröm: semmi,énis festem,még hosszuak is.:D

2011. nov. 12. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Azzal foglalkozzanak a tanárok, hogy hogyan tanulunk, ne azzal, hogy hogyan nézünk ki.-.-

Még itt kell általánosba dekkolnom, de középsuliba már úgy sminkelhetek, úgy öltözhetek, ahogy akarok (persze nem ribisen). Osztálytársamra rászóltak, mert trikó volt rajta és kilátszott a válla, és fel kellett vennie a kardigánját. A másik osztálytársamra azért szóltak rá, mert olyan pólója volt, hogy az egyik oldalon nem látszott a válla, a másikon igen. Most nem jut eszembe mi a neve annak a pólónak, de tudjátok.:D menjenek a pics@ba... mindenbe belekötnek...

2013. márc. 30. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, igazad van! Ku..rva életbe, miért ilyen ta..hók, hogy ebbe belebeszélnek! Süljünk meg bundaruhába a 30 °C-os melegbe, mert valamilyen oknál fogva trikó és rövid nadrág tilos? Azok nem normálisak.... Kib..aszott jól ki van találva!

Nálunk nem volt ilyen, se általánosba, se középiskolába, mert kedvesek voltak velünk a tanárok. Szerettem mindig is őket, semmi ilyenért nem haragudtak ránk. Volt olyan, aki szempilla- és szemöldökfestéket használt szájfénnyel, és azt se szólták meg, mert aranyosak voltak velünk. Hetedikbe és nyolcadikba normális volt a sminkelés és--persze tavasz közepétől, már meleg időbe--a trikó és a rövidujjas felső.

2018. márc. 12. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!