A fiú gyereked hányadikos koráig hordott harisnyanadrágot télen?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 17:15
11/15 anonim válasza:
előző vagyok írnám annak aki azt írta hogy az ő fia felveszi elég szarul érezheti magát benne mert szerintem piszkálják miatta
12/15 anonim válasza:
Most 9 éves öcsém legfeljebb oviban hordott,de meg merem kockáztatni,hogy már középső csoportban mondta Anyának hogy nem vagyok lány,nem kell harisnya.:))Inkább hord azóta is bélelt,vastag nadrágokat.
15/L
13/15 anonim válasza:
nekem 3 éves a fiam és most kezdünk átszokni az aláöltözetre, mert fiúknál így hívják a cicanadrágot, ez egy vékony, pamutos nadrág, ami jó a hidegben, de nem viszked az ember lába tőle mint a harisnyába, ha nem bélelt a farmer. nekem már a 3 éves fiam is mondja, h a harisnya a lányoknak való, ha cicanadrágnak hívjuk ő még szívesen felveszi, de ha nagyobb lesz akkor aláöltözetnek nevezik...tudod ez csak politika és szerintem akkor és addig amíg sok időt tölt kint a hidegben, nem korfüggő
14/15 anonim válasza:
6 éves fiú sem veszi fel a cicanadrágot, úgyhogy vettem hosszú térdzoknit, és bélelt nadrágot.
15/15 anonim válasza:
de gyerekesek vagytok :S
majd ha a minusz 15 fokba 20percet gyalogolsz hajnal négykor a munkahelyre, fölfogod venni a harisnyát meg a jégeralsót ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!