Tegezzem vagy magázzam? Nem tudom eldönteni.
Egyértelmüen igent mondanék.Ha őt zavarja hogy egy kis "csitri"(már bocs),de tegezi,akkor ugyis szóváteszi.Bár nem tudom,kiről van szó,ha valami világsztár,akkor angolul a you az arra a pár mondatra amit váltasz vele,bőven megteszi.
Ha nem világsztár,és magyar,akkor tegezd le,ha nagyon sérti a fülét,ugyis szóváteszi,bár szerintem nem ez lesz a legnagyobb gondja,főleg ha másik 197 autógramlapot,plüssmacit,bombont,naptárt,cd-t,stb. kell dedikálnia.
Az ilyen rockkoncertező gitárosok lazák szoktak lenni.Én 2-t is ismerek a közvetlen ismeretségi körömben.
Természetesen tegezd.
Anyukám nem rocksztár,de még így is magára veszi ha magázzák,szóval tegezd nyugodtan!!:)
Oké akkor tegezem :) Már ha a közelébe jutok :D mondjuk nem lesz olyan nagy rendezvény,úgy hogy remélem.és igen,magyar.haverom már találkozott vele,tegezte ő is azt mondta h nagyon laza úgy,ő tegezte és nem sokkal idősebb mint én úgy,hogy szerintem nem fog megharagudni :)
korom meg:14/L de mindenki szerint többnek nézek ki úgy hogy ez is rátesz még valamit :D
tegezd..
az ilyen laza rocksztárok szerintem szívrohamot kapnának ha lemagáznád ...
mondjuk tudom hogy angolban nincs magázás, de ha lenne én nem mennék oda pl Axl Rose-hoz hogy alá tetszik írni a jegyemet? xD
melyik koncertre mész? :))
tegezd..
az ilyen laza rocksztárok szerintem szívrohamot kapnának ha lemagáznád ...
mondjuk tudom hogy angolban nincs magázás, de ha lenne én nem mennék oda pl Axl Rose-hoz hogy alá tetszik írni a jegyemet? xD
melyik koncertre mész? :))
hát ja,nekem is azt mondták h szívrohamot kapták :D
ááá,hát Axl Rose is lesne egy pár sort :D
koncertet nem akartam írni igazából még a végén a gitáros gyakorizik :D de jó Kárpátia és Szijártó Zsolttal akarok fotózkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!