Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor csókolóztál először, jó...

Mikor csókolóztál először, jó volt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 00:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

rossz kategóriában van, át kéne helyezni a szex-szerelem kategóriába, sőt! csak mert utálom ezeket a kérdéseket, viszont a kamaszok témakört szoktam nézni rendszeresen. ja, hogy akkor ezt se olvassam el? mindegy, akkor is itt van és zavar.

amúgy ebből a kérdésből is már több is van abban a kategóriában. nem volt ennyi elég, itt is kell? -.-

2012. máj. 5. 00:47
 22/29 anonim ***** válasza:
69%
13 évesen, egy buliba és a csók maga nem volt olyan jó, tapasztalatlan voltam, és nem az volt amit vártam, de nem bántam meg. A srác nagyon tetszett, lassúztunk, minden tökéletes volt, és most is nagyon szép emlék.
2012. máj. 5. 10:55
 23/29 Valaki0702 válasza:
53%
Még nem volt 12/F->13/F :)
2012. máj. 5. 11:30
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen, és igen jó volt,nagyon.^^

14 . l

2012. máj. 5. 14:24
 25/29 anonim ***** válasza:
52%

#21, azért ne tegyünk fel kérdést, mert TÉGED idegesít? Ember, a boltosnak nem szoktál reklamálni, ha olyan áruval találod szembe magad, amire épp nincs szükséged?

Hogy ne legyen teljesen OFF; még semmikor.

14/L

2012. máj. 5. 17:24
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

igen, idegesít, és újra felhívnám a figyelmet, hogy ez nem a szex szerelem kategória!

és, mint mondtam, kistucat ilyen kérdés van már abban a témakörben, lehet nézelődni.

egyszer feltették itt, oké, de a kiemelést már nem hagyom annyiban.

majd jön, hogy "12 és 13 éves koromban" válaszok. erre a sok szerencsétlennek meg kisebbségérzése lesz, hogy ő még nem, pedig már 16, 18, 20 éves -.-

erre senki nem gondol mellesleg??? nem véletlen van a szerelem szex kategória!

2012. máj. 5. 19:02
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

14/26 2011-11-08 16:19

szánalmas, ahogy maga a kérdés is az. 11 évesen, gratulálok!

2012. máj. 5. 19:08
 28/29 anonim ***** válasza:

21. és 27. voltam.

itt egy példa arra, miért nem jó ez, ha kamaszok ezeket itt olvassák. aki még nem csókolózott, különcnek fogja érezni magát, mert azt olvassa itt, hogy mások már 11 évesen meg 15 évesen már megtették.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. máj. 6. 00:44
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

#26, miért, szerinted a szerelem, szex kategóriát nem látogatják szerencsétlenül járt, eleve komplexusos 18 évesek? Mellesleg a dühöngés már az első hozzászólásodból is áramlott, fölösleges volt megismételned ugyanazon szavakat, én csak annyit próbáltam közölni, hogy az égegyadta világon SENKIT sem érdekel a zsörtölődésed és ezt továbbra is tartom.

(Talán azért születik megannyi egyforma tartalmú kérdés, mert a máséra érkezett válaszokat senki sem érzi magáénak, nem gondolod?)

2012. máj. 6. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!