Mikor csókolóztál először, jó volt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 00:59
1/29 anonim válasza:
az első csókot az ember sosem felejti el.
2/29 anonim válasza:
Hát nekem elég felejtős volt, csak azt tudom, hogy 16 éves voltam. De egyébként sem rajongok a csókolózásért. 21L
5/29 anonim válasza:
11 és csúcskirály volt ( de nyelveset ) :)))
6/29 anonim válasza:
15 vagy 16 lehettem, de borzasztó volt.
7/29 anonim válasza:
14 voltam, és házibuli volt...nagyon nem tetszett, kb úsztam a nyálban. szerencsére nem futottam össze több ilyen nyálas sráccal
21/l
8/29 anonim válasza:
16 voltam és rémes volt.. eröltetett, egy olyan személlyel akivel magamtól sose tenném.. A második viszont nagyon nagyon jó volt, így én azt számítom elsönek :D
17/L
9/29 anonim válasza:
13 éves koromban csókolóztam először és jó volt de a barátom idősebb nálam 3 évvel és ezért féltem hogy biztos béna leszek!
szerintem azért elviselhető voltam mert együtt vagyunk
16L
10/29 anonim válasza:
14 évesen-nem volt jó,mert az iránt semmit sem éreztem,csak akkor azt hittem,aztán meg is bántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!