Szerintetek meddig engedjem ki a 14 éves lányomat a pasijával este, mert folyton csak vita van belőle, és bákét akarok itthon?
Ha 14 éves a lányod, akkor most áll pályaválasztás előtt ugye? Akkor azért inkább a tanulással kellene foglalkoznia, és talán többet, minthogy csak hétvégén tanuljon. Bár nem akarok beleszólni a gyereknevelésedbe.
Csak mondjuk a középiskolában már nem lesz elég, ha hétvégén tanul és most könnyen hozzászokhat ahhoz, hogy hétköznap ahogy hazaér a suliból nincs kötelezettsége, nem kell leülnie tanulni, így pedig a középiskolában gondok lehetnek.
Legyél kicsit következetes, gondolj a jövőre.
20:48 vagyok
Ez nekem egy kicsit kamuszagúnak tűnik,Nektek nem????
Egy felelősségteljes anyuka nem így beszél,hogy ráér hétvégén tanulni és egyebek... Szerintem maga a 14 éves lány tette fel a kérdést,hogy mi mennyit mondunk és hogy meg tudja mutatni az anyukájának,hogy ő márpedig maradhat 9ig,mert itt is annyit javasoltak.
Szerintem este 9-ig 14 évesen kint lenni iskolaidőben,sok!
És 17 évesen mit akar majd?
Kicsit nekem is zűrös,olyan,mintha maga a lány tette volna fel a kérdést így szimplán a fogalmazást meg helyesírást nézve,de lényeg-a lényeg számomra a 9 is soknak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!