S-gítenétek? Egy kicsi kérdőívet kéne megválaszolni a tévézési szokásaitokkal! Kamaszok.
Ez a házim,nem kéne sok válasz csak pár és ezen múlik az 5-ös megköszönném ha válaszolnátok páran.
1.,Milyen típusú tévéműsorokat kedvelsz?
2.,Mennyit tévézel átlagosan egy nap?
3.,Mennyit internetezel átlagosan egy nap?
4.,Mire használod az elsősorban az internetet?
5.,Az életedben fontos szerepet tölt-e be az internet?
6.,Az életedben fontos szerepet tölt-e be a tévé?
7.,Szoktál-e egyszerre tévézni és internetezni?
Ennyi lenne,az sem gond ha nem mindegyikre válaszolsz bár szerintem nem sok kérdés:)
1., Barátok közt, Family Guy :'DD Örök kedvencek :)
2.,másfél, két órát O_o
3.,Hétköznaponként,amikor iskola van, egy órát, hétvégeken,és szünetekbe 3-4 órát
4.,Van egy oldalam,azt szerkesztem.Na meg a GyakoriKérdéseket nézegetem:DD Nem vagyok nagy Facebook rajong,nem az határozza meg az életemet mint a legtöbb velem egy idősöknek. Ritkán lépek föl oda:)
5.,Nem annyira
6., Hát ha nem lenne Tv akkor esténként olvasnék. Viszont utálok Barátok Közt részeket kihagyni úgyhogy a válasz igen:D
7., Nem szoktam,mivel külön szobába van a gép meg a TV. És egyébként is nagyon fogyasztaná az áramot.
Imádom az ilyen kérdéseket:DDD 13/L
Örülök neki,hogy szereted:D
Én már kevésbé szeretek 45 válaszból kiszedni,hogy most mivan:D De hát kell az 5-ös:D
Köszi akik írtak.
Remélem még nem késő. :D
1. Humoros rajzfilmeket, mint pl. Family Guy, Simpson Család, de nagyon szeretem a Comedy Central műsorainak nagy részét, és a Világ legszigorúbb szülői c. műsort.
2. Most semennyit, mert valamiért a Spektrumon kívül semmi se megy.
3. 3-4 órát.
4. Barátaimmal beszélgetek - akikkel valami miatt nem tudok találkozni -, gyk-zok, ezmiez, demotiváló típusú oldalakat nézegetek
5. Igen, de nagyon jól elvagyok nélküle
6. Nem
7. Nem
1. sorozat, vígjáték
2. 2-3 óra
3. 8-10 óra
4. fészbuuuk.msn.
5. eléggé de ha kell megvagyok nélküle is..
6. megvagyok nélküle is..
7. este mindig..:D
1. Tv-ben rejtélyes igazságok, Amiről a vészhelyzetben sem beszélnek, X-faktor, Grace klinika,
2. 1,2 óra
3. hétköznap 1,2 óra hétvégén több pontosan nemtudom
4.facebook, zenehallgatás, online sorozatnézés : Szomszédok ^^
5.igen
6.nemannyira
7.nem
12/L
1. filmek, pár sorozat, néha rajzfilmek
2. kb 2 hete nem tévéztem egy percet se. de volt amikor meg egész nap a tv előtt ültem.(nyáriszünet)
3. hétvégén 3 órát hétköznap 1-et
4. ha unatkozom itt vannak érdekes dolgok, meg kapcsolattartásra másokkal(facebook)
5. igen
6. nem
7. nem
1) Ismeretterjesztő műsorok, stand up comedy-k, rajzfilmek.
2) Semennyit. Nagyon ritkán nézek TV-t.
3) Ööö... még sosem számoltam meg, 3 órát mindenképpen.
4) Szórakozás, tanulás.
5) Igen.
6) Nem.
7) Nagyon, nagyon, nagyon ritkán.
1.Hát a sorozatokat,az olyanokat mint például a mezetlenül is szép vagyok,feleségcsere,tortatura,apró szépségk,stb.na meg a Jóban rosszban :)
2.1-2 óra,néha ha megy este valamijó film akkor többet.
3.huuu...hát elég sokat,mondjuk mostmár próbálok egyre kevesebbet..olyan 3-4 óra legalább eddig..
4.hát beszélegetésre,fb,sorozatnézés,néha házik,stb.
5.Eléggé...vagyis..végülis hogyha nem lenne akkor is kibirnám szerintem.
6.Nemannyira.
7.Igen,néha :)
1.,Milyen típusú tévéműsorokat kedvelsz? sorozatok: barátok közt, jóban rosszban, doktor house stb
2.,Mennyit tévézel átlagosan egy nap? 2-3 óra
3.,Mennyit internetezel átlagosan egy nap? 4-5 óra
4.,Mire használod az elsősorban az internetet? facebook, néha házi feladatok megírásához is
5.,Az életedben fontos szerepet tölt-e be az internet?hát újabban igen. sajnos . :)
6.,Az életedben fontos szerepet tölt-e be a tévé? nem feltétlenül
7.,Szoktál-e egyszerre tévézni és internetezni? szokatm de akkor általában azt sem tudom mi megy a tvben mert annyira belemerülök az internetbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!