Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok! Ti szoktatok...

Kamasz lányok! Ti szoktatok egy ágyban aludni más lánnyal? Vagy egyáltalán tudnátok?

Figyelt kérdés

Én valahogy nem tudok lánnyal aludni, pedig barátnőm szeretne velem aludni.

Eleve nem engedek sok mindenkit magamhoz, az meg hogy egy lánnyal aludjak az olyan.. nem is tudom.

2011. okt. 20. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Én szoktam legjobb barátnőmmel aludni és mi is néha ölelgetjük egymást. Mondjuk mi már kisebb korunk óta barátok vagyunk, sok mindenen átmentünk ketten, olyan mintha tesók lennénk, a testvérét meg ölelgetheti az ember:))
2011. okt. 21. 16:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Én tesómat sem szoktam. Nem is emlékszem, hogy valaha is megöleltük volna egymást. Nagyon jóban vagyunk, mindent megbeszélünk, de ez távol áll tőlünk. :D
2011. okt. 21. 19:56
 13/20 A kérdező kommentje:
Viszont osztálykiránduláson akar barátnőm velem aludni. Akkor meg nem tudom neki mondani, hogy anya nem engedi meg.
2011. okt. 23. 14:11
 14/20 KicsiSexyGííírl válasza:
73%
Simán aludnék a lb-mel egy ágyban....nem vagyok leszbi...de abban nincs semmi rossz h egy csajjalaluszol...mégis jobb mint egy pasi..nem :SS
2011. okt. 23. 16:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze!Volt olyan,hogy négyen aludtunk egy franciaágyban : D
2011. okt. 26. 09:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bölcsi óta van 2 legjobb barátnőm és suli óta még 2 és így 5-en tök jó barátnők vagyunk már mindenki aludt mindenkinél és egyszer nálam is aludtak mind a négyen és nyilván nem volt 4 ágyam és semmi bajom az együttalvással mert ez nem olyan

12/L

2012. nov. 1. 11:52
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha szorosan egymás seggébe kéne nyomorodnunk ("hering-effektus"), az nekem sem tetszene, de ha normálisan elférnénk, nem lenne kifogásom.
2013. jan. 4. 22:07
 18/20 anonim válasza:
100%

Persze, miért ne? Nem értem mi bajod ezzel. De ha nem szeretnél egy ágyban aludni a barátnőddel, nem kötelező.

Bár én eddig csak a legjobb barátnőmmel aludtam egy ágyban.

2013. júl. 30. 21:31
 19/20 anonim válasza:
100%

Persze. Lehet hogy ez egy kicsit hosszú lesz de az egészre emlékszek:

A Legjobb barátnőmmel (még most is ő az) ovisok voltunk. Ott aludtam náluk és ő megszivatott hogy éjfélkor jönnek a betörők mindketten be voltunk szarva és ,,osszebujva" aludtunk. Szóval fogtuk egymás kezét😂😂😂

2016. máj. 18. 22:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze pizsipartikon
2020. máj. 30. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!