Középiskolás kamaszok, ti mikor szoktatok este lefeküdni amikor másnap van iskola?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 14:26
21/25 anonim válasza:
fáradtságtól függ...van hogy este 6kor már alszok
de általában 11-éjfél...régen fél5kor keltem, most már fél6kor :)))
22/25 anonim válasza:
fél 10-kor, mert negyed 6-kor kelek :S
23/25 anonim válasza:
Én általában úgy csinálom,hogy mihelyt hazaérek fél öt körül, alszom 2-3 órát,utána 3-4 óra tanulás,és olyan éjfél-1 óra között megyek aludni,7kor kelek.
24/25 anonim válasza:
Általában fél 11-11 között fekszem le és 5-kor kelek. Ha nagyon fáradt vagyok és nincs dolgom, akkor 10 körül lefekszem, hogy picit többet aludjak.
De későn érek haza suliból, sokszor késő estig tanulok, mert ha már nem megy, akkor egy fél órát pihenek és utána folytatom. Így viszont elég későn végzek a tanulással (de legalább tényleg tudom, amit tanulok).
25/25 anonim válasza:
Év elején, mivel a nyári éjféli lefekvéshez van szokva a szervezetem, éjfél-1 óra körül,év közben is előfordul a hajnali 1-2, de általában 11 körül lefekszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!