Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik metroszexuális osztálytársam folyton csavargassa a mellbimbóm és idegesít de ő nevet rajta.2011. okt. 14. 20:15
1/10 anonim 

válasza:

Hát ha velem ilyet csinálna bármelyik osztálytársam, helyből törném el a kezét. Ajánlom neked is.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem vagyok olyan verekedős fajta.
2011. okt. 14. 20:19
4/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2011. okt. 14. 21:17
7/10 anonim 

válasza:

Hol befolyásolja a kérdést az hogy metroszexuális?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem taki vagyok, nem smárolom le mert nem vagyok b*zi. Azt meg azért írtam hogy metroszexuális mert lehet ez valami szokás most náluk. De ennek szeretnék véget vetni. Érthető?
2011. okt. 16. 10:50
9/10 anonim 

válasza:

Tudod a szülők sokat segítenek, már aki ....
Igazgató, osztályfőnök ....
Esetleg nem mondtad még neki hogy ez neked szar ?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Annyira nem érzem komolynak a dolgot hogy nekik elmondjam. Nem úgy szemét hogy tiszta szívből hanem azt hiszi talán nekem is tetszik és nevet rajta ezért megverni se nagyon akarnám. Inkább beszélek vele.
2011. okt. 16. 21:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!