Szerintetek minek öltözzek be elsősavatókor?
Figyelt kérdés
Jővőhéten lesz, és szuperhősöknek kell majd beöltöznünk.De nincs semmi ötletem, hogy minek öltözzek be..
Szerintetek?
15/L
2011. okt. 6. 16:05
1/7 anonim válasza:
"szuperhősöknek kell majd beöltöznünk.De nincs semmi ötletem, hogy minek öltözzek be"
szuperhősnek? O.o
2/7 A kérdező kommentje:
De hogy milyen szuperhősnek :D azt tudom, hogy annak kell csak nem tudom hogy melyik legyek.
2011. okt. 6. 16:11
3/7 anonim 

válasza:

Jó nektek, nekünk otthonka volt csíkoszoknival, szandállal és vécépapír a fejre :DD
Hmm... Olyan kell, amit sokan ismernek, hogy ne nézzenek hülyének (mondjuk ha busszal mész az vicces lesz, elhiheted XD)
Hirtelen ezek jutnak eszembe:
Batman
Supermaan :DD
Amerikakapitány ^^
Zorro
vmelyik vki a fantasztikusnégyesből :DD
Tininindzsateknős
Spiderman :))
Hú, nem ismerek túl sokat :D
Szurkolok :DD
14/L
5/7 anonim 

válasza:

Chuck Norrisnak... menőbb mint egy szuperhős :D biztos sokan nevetnének, hogy te C.N.-nak öltöztél be :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2011. okt. 8. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!