Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 10 éves fiamnak nagyon pici...

A 10 éves fiamnak nagyon pici a pénisze. Júniusban mennek 4 napra osztálykirándulásra. Beszéljek a tanárral, hogy figyeljen oda rá pld tusoláskor, hogy nehogy csúfolják?

Figyelt kérdés
vagy hagyjam az egészet. egyébként ő ezt tudja magáról, és egy cseppet sem izgatja a dolog, úgy van vele,hogy ő ilyen, és kész. de és mégis izgulok, nem akarom, hogy emiatt csúfolni kezdjék
2009. ápr. 28. 12:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen felesleges figyelmet felhívni erre. Vigyázni kell néha, hogy a saját aggodalmunkat ne ültessük bele a gyermekünkbe. Ha rendben van az önképe, akkor ez nem fogja zavarni, neked is úgy kell kezelni, hogy renben van minden, és akkor nem fog feleslegesen ilyenen aggódni. :o)
2009. máj. 9. 12:29
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

10 évesen mekkora legyen a pénisze? tök normális hogy pici, mindenkinek az volt, majd megnő ha itt lesz az ideje

nem kell vele vegzálni, főleg ha őt nem érdekli, tanárnak miért kellene szólni, a saját frusztrációdat és aggodalmadat vetíted át a gyerekedbe, most ugyan nem mondja, de később még fog emiatt szorongani

2009. máj. 10. 01:57
 13/21 anonim válasza:
100%
10 évesen mekkora legyen neki?? :D el sem kezdett még serdülni.
2009. máj. 10. 20:51
 14/21 A kérdező kommentje:
jó,jó oké! egyetértek az utóbbi válaszadókkal is. köszi, én csak azért izgulok, mert láttam már más 10 éves kukiját, és az én fiamé tényleg sokkal kisebb. de hagyom, többet nem lesz téma.
2009. máj. 11. 13:59
 15/21 anonim válasza:
100%
lehet ezt már írták nem olvastam végig az összes kommentet de ilyen korban nem törődnek azzal hogy kinek mekkora és szerintem ebből csak te csinálsz problémát úgyhogy jobb hogy ha nem is mondod a gyerekednek nem kell már ilyen kicsin beleölni h kicsi neki mert még nőhet:)
2009. nov. 17. 17:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

10 évesen nekem is baromi pici volt a "többiekéhez képest".

Puha állapotba most is nagyon kicsi egy felnőtthöz viszonyítva (már 22 vagyok :P ) mereven mégis 18 centi, szóval ez nemhinném, hogy bármit jelentene :)

2009. nov. 26. 14:07
 17/21 A kérdező kommentje:
örültem ennek az utolsó válasznak. köszi. megnyugodtam. remélem a fiam 10 év múlva ugyanezt mondhatja majd magáról. különben az utazás jól telt, nem kérdeztem külön arról, hogy mi történt a tusolóban.
2009. nov. 28. 18:38
 18/21 anonim válasza:
100%
Latszik hogy a sracod nem jar sehova sportolni, es az is hogy csak anyukak irtak( talan volt egy ket kivetel). Amikor en 10 voltam mar javaban jegkorongoztam es mindig zuhanyoztunk edzes utan. Elmondom hogy senkit se erdekel kinek mekkora , es nem fogjak zrikalni... Kesobb sem.
2010. jan. 7. 22:47
 19/21 A kérdező kommentje:
de, járt 3 évig úszni. mindig mondtam neki, hogy forduljon a fal felé, ha törölközik. most már kezd szőrösödni, ennek legalább örül, de a kukija nem nő:(
2010. jan. 8. 14:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
attól h szolsz az ővönek nem lesz nagyobb a kukija. Amugy meg szerintem fiadnak is van annyi esze h nem fogja mutogatni. Meg gondolom zuhanynál van függöny vagy vmi.
2011. ápr. 17. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!