Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A szüleim elváltak és anyukamm...

A szüleim elváltak és anyukammal nem jövünk ki. Szerintetek kellemetlen ha egy lány az apukájával élne? 18/L

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Engem 3 éves korom óta apum nevel... 17 vagyok... dehogy kellemetlen...:D
2011. okt. 2. 00:30
 12/18 Pataki Éva válasza:
Kedves Hozzászólók! Szeretném ha ez a pár sor minden elkeseredett fiatalhoz szólna. Együtt élni senkivel sem könnyű, mert alkalmazkodni kell. A válás nagyon megviseli a szülőket is nem csak a gyerekeket.Az én egyik lányom is az apjával akart maradni, mert kényeztette, és mindent rá akart hagyni. Velem állandóan veszekedett, mert elvárásaim voltak, és szigorúbban fogtam. Akkor leültünk, és felvázoltam a jövőt, hol mik az esélyei, és elgondolkodott azon, hogy az engedékenység nem biztos hogy az ő javát fogja szolgálni. Úgy döntött hogy nálam marad. Azóta is nagyon közel állunk egymáshoz, boldog ember lett belőle.A másik kérdés a mostoha...igen nálunk is bekövetkezett, hogy az én apja által elkényeztetett kislányomat felváltotta a mostoha kényeztetése. Ekkor nem akart menni hozzá, úgy kellett veszekedni vele hogy menjen ez az apjához. Jó tanács, nálunk bevált: szeresd továbbra is, és fogadd el a választott társát, légy mindig kedves aranyos, ha beengeded őket az életedbe ők is változni fognak hidd el! Makacssággal, sértődöttséggel csak romlani fog a helyzet.Nálunk normalizálódott, nem szeretik, de normális a kapcsolat, és ezzel a közeledéssel nem engedték hogy az kitúrják őket az őket megillető helyről apjuk szívében. ( 2 lányom van) :)Sok sikert!
2011. okt. 2. 07:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is elváltak a szüleim, én és az öcsém mindketten apukámmal élünk. Egyáltalán nem kellemetlen ez, én sokkal jobban szeretek itt apánál lenni, mint anyával.

20/L

2011. okt. 2. 08:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Anyudnak kellemetlen lehet,de neked büszkeség-meg apudnak is...Deni-papi
2011. okt. 4. 10:33
 15/18 Toncsi63 ***** válasza:

Én is elváltam. Van lányom. sokat megadtam volna, ha hozzám költözhetett volna. Ő is szívesebben jött volna velem. De másképp döntöttek a "felsőbb körök". A kérdé az, hogy eléggé átgondoltad-e, hogy mit szeretnél hosszú távon. A szoros kapcsolatot fenntarthatod vele akkor is, ha nem laktok együtt. És valóban nem az alapján kell választanod, ki az engedékenyebb. Ha anyáddal azon indul mindig a vita, hogy ki mit enged meg neked, akkor a szigorral van gondod, nem a szeretettel.

Anti

2011. okt. 5. 08:43
 16/18 Gregfulop válasza:
Mi négyen vagyunk testvérek és mind apámmal élünk a válás óta. (10, 13, 16 Lányok, meg én 19/F) Szerintem egyáltalán nem gond, de arra valóban figyelj, hogyha sokkal megengedőbb, akkor saját erőből többet kell tenned magadért. Ha nem vagy rákényszerítve valamire akkor nehezebb megcsinálni.
2011. okt. 5. 10:51
 17/18 anonim válasza:
Szia! Én is pont ugyanilyen helyzetben vagyok mint te, csak apukámmal élek. Nincs ebben semmi fura, oda mész, ahova akarsz. Gondolom a saját dolgaidról már tudsz rendesen gondoskodni, mert egy kevésbé precíz férfi mellett sok mindenre oda kell figyelni. Lehet hogy a háztartásban így több munkád adódik. És az is előfordulhat tényleg, hogy lazábbra leszel fogva, kevesebbet ellenőrzi apukád hogy tényleg tanulsz-e...stb. Szerintem úgy dönts, ahogy a szíved diktálja. És kerüld el inkább a konfliktushelyzeteket. Jó lesz ez apukkáddal, hajrá! :)
2011. okt. 6. 13:56
 18/18 anonim válasza:

Szia!

Volt egy lány az osztályban, akit senki se szeretett. AZtán már 2 éve egy sulkiba jártunk, mikor észrevettem, hogy meglehetősen népszerű. Kiderült,m hogy elköltözött az anyjától az apjához. Azóta ő a legjobb barátnőm, teljesen megváltozott.

Szóóval neked is jobb lenne, meg a környezetednek is.

2011. okt. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!