Hogyan lehetne? (lent)
Figyelt kérdés
Nem érzem valami jól magam a mostani osztályomban , van egy két barátom de azt érzem h a legtöbb emberrel nem egy az érdeklődési körünk vagy én nem tudom.Viszont az eggyel lentebb lévő évfolyamon van egy pár srác akivel sztem tök jól szót értenék meg el lehetne velük hülyéskedni. De nyilván nem mehetek oda hogy hello leszünk barátok?xD szóval nem tudom hogy lehetne ezt megoldani...2011. szept. 25. 19:39
1/2 anonim válasza:
Szia, szerintem menj oda hozzájuk és először csak legyél velük, egy idő után hátha jobban lesztek...sok szerencsét!!!
2/2 anonim válasza:
Szia. Szerintem is elsőnek oda kell menned közéjük. Ha találst valami indokot, az még jobb. Megkérdezheted, hogy mennyi az idő, vagy, hogy ez és ez a tanár itt van-e ma, ilyesmi. Ezután, ha ügyes voltál eddig, akkor szóba elegyedhettek. Hogy telt a téli szünet? Voltál valamerre? Kérdezz, de ne nyomulj. Tarts mértéket. Pár alkalom után minden megy magától. Remélem, hasznodra volt a válasz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!