Adoptálhatjuk a féltestvéremet?
A sztori nagyon hosszuú lesz szóval türelmet kérek.
16 éves német-afrikai származásu lány vagyok.3 éves koromig németországban laktam a mamáméknál mert anyukám már nem tudott nevelni (bordeeline) apám meg eltünt. Aztán magyarországra költöztünk azóta itt élek járok iskolába stb.
5 éve anyukám megkeresett és elmondta h van egy féltestvérem aki szintén félvér és nevelőszülőknél él. Mielőtt többet megtudattam volna róla újra eltűnt nemtudtuk hogy hol, merre lehet. Csak annyit tudtam h Ayleen semmit sem tud rólam azaza fogalma sincs hogy vah egy nővére. Most, azaz tegnap megint megkersett miket és a nenéméket is és kiderült h kiadta adoptációra a hugomat (szóval örökbelehet fogadni) aki mostmár 11 éves és mégmindig németorszában él.
Most az lenne a kérdésem hogy adoptálhatjuk? Lehetséges hogy a bírók úgy döntenének hogy igenis jó lenne e gyereknek ha az igazi családjánál élne hiába van az magyarországon?
Vagy ezt lehetetlen lenne megoldani?
Kérlek titeket segítsetek!

köszönöm nagyon :D azt szeretném még kérdezni h mivan akkor ha már örökbefogadták? akkr ez már nem megoldható?
egyébként én nem is beszélek vele és mondtam is neki h én nemakarom tartani vele a kapcsolatot.

Gyerekvállalás, nevelés rovat, Kamaszok címszó - miért van ennek kamu szaga?
Ha a kinti hatóságok tudnak valamit a te családodról és azt, h vérrokonság van köztetek, akkor titeket fog megkeresni. Ha nem tudnak, akkor nektek kell felvenni a kapcsolatot, mert, ha nem baba v egészen pici gyerek, akkor semmi esélye, h örökbe fogadják.
De gondolom, h ezeket a lehetőségeket a nagyszüleid tudják.
miért lenne kamu? én ilyennel sosem viccelnék mert ez nem VICCES.
Az egész családunk zűrös és nem kerestek meg minket. A mamám is 5 éve tudta meg h van még gy unokája és akkor már nevelőszülőknél élt. És eddig nemis nagyon akarta örökbefogadni mert akkoriban halt meg a papám stb és eléggé rossz passzban voltunk mindannyian. De most már ő is szeretné ha szegény gyerek normális körülmények között nőne fel mint én.Összevissza adogatják családok között és ennek végett kel vetni lvégre is az unokája.
Ezzel eléggé megbántottál mondhatom.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!