Miért van ez az előítélet?
13 éves vagyok. Sokan, miután megismernek, elmondják, hogy először csak egy semmirekellő, szakadt egykegyereknek gondoltak, majd beszélgettünk és nem egyezik a kép a hanggal.
Például múlt gitárórán beszélgettem a tanárral, ő is azt mondta, hogy először azt hitte, maximum fél évem van nála gitáron, olyan önfejű, beképzelt, "szarokavilágra" fajta vagyok, most meg az egyik kedvenc tanítványa. De senki nem tudja megfogalmazni, hogy miért. Nem öltözködöm valami lányosan (szakadt nadrág, agyonhordott fekete Converse, zenekaros/homemade díszítésű pólók, "pandasmink" ami szerintem nem is panda(:), a hajam hullámos és félhosszú, tehát semmi különleges nincs bennem.
Csak aztán meg vannak, akik nem beszélgetnek velem, nem ismernek meg és jönnek a hülye pletykák. A legszaftosabb kedvencem az volt, mikor azt terjesztette rólam az egyik kedvenc volt osztálytársam, hogy drogozok meg cigizek. Persze. Alapból nem törődnék vele, az én korosztályom nagyon gonosz tud lenni, de már anyukám is jött haza azzal, hogy a munkatársai engem fikáztak, meg hogy ne engedjen engem anyu sehova, ne engedje hogy magamfajta szutykos punkokkal lógjak. Ez ellen mit lehet tenni stílusváltás nélkül?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!