Csak én vagyok így vele? Mi a megoldás?
Reggel 5/5:20-kor szoktam kelni és 14:30/15:30-ra érek haza a suliból.Az iskolában figyelek az órákon (bár elég nehéz.)Az az én bajom hogy otthon alig bírok tanulni mert annyira fáradt vagyok és azt a kevés időt amit otthon töltök azt nem tanulásra akarom szánni.Van valami jó ötlet?
15/F
Hát srác, amikor én annyi idős voltam, mint te, ugyanígy voltam, én mindig aludtam pár órát otthon, aztán tényleg semmi időm nem maradt a tanulásra (de kedves se nagyon
). Nem is voltam 5-ös tanuló, sőt, többször buktam, bár egy főiskola azért összejött később.
Sokszor gondoltam arra, mit csináltam volna másképp annak idején, de annyira kívántam az alvást, hogy azt muszáj volt. Én ott vesztem el, hogy ha leültem tanulni, kétségbeestem, hogy 7 tárgy van, és egyikből sem tudok semmit. Ma azt csinálnám, hogy kiválasztanék egyet, vagy kettőt (pl nyelvek, vgay töri, ami még érdekel) és azt nyomnám ezerrel. (33/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!