Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Előnyei, hátrányai a kollégium...

Előnyei, hátrányai a kollégiumnak? Félek, ha abba mennék, hiányoznának az itthoniak, a kutyám. *-*

Figyelt kérdés
Egy 8.os lány.
2011. szept. 19. 18:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igazából még azért IS gondoltam, mert imádok a haverokkal hülyéskedni, mindenféle baromságot csinálunk az osztályba is, és ezt a koleszba csak fokozni lehet
2011. szept. 20. 14:07
 12/15 anonim ***** válasza:
a koleszban kicsit önállóbb lennél és az jelenleg eléggé rádférne. bocsánat, de ilyen idős korodban próbálj meg a kutyád nélkül lenni egy kicsit és mással is foglalkozni.
2011. szept. 20. 14:23
 13/15 A kérdező kommentje:
igazából régen nem voltam ilyen kutyás. csak azóta amióta majdnem elpusztult az egy éves kutyám :( nálunk is született. :) és azóta ragaszkodok igy hozzá, amióta majdnem belehalt a parvóba
2011. szept. 20. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Szia!A lányom most kezdte a középiskolát,kollégista lett.Egyenlőre nagyon jól érzi magát,hasonló korúakkal van körülvéve,tehát az jó,viszont vannak konfliktusok is például amit előttem leírtak,soha nincs csend.Ezt is meg kell szokni.A barátaival hétvégén találkozik,de úgy látom kezdik átvenni a helyet az uj barátok.A kaja jó náluk legalábbis,ez is attól függ mennyire vagy válogatós.Nagyon jó abból a szempontból,hogy önállóságra nevel,sokmindenbe magadra vagy utalva,megtanít alkalmazkodni.5 nap nem a világ,ennyit ki lehet bírni.Később több lesz a tanulnivaló,kevesebb idő jut kutyázni,és mi lesz ha dolgozni kell menni?Vagy pl. egy gyereket se könnyű hirtelen oviba vinni és otthagyni,ez egy anyának legalább olyan rossz mint neked a kutyussal.Vagy anyukádnak,aki nem lát egy hétig.Nekem is nehéz,de ez az élet rendje,előbb utöbb ez lesz.És egyébként én is koleszos voltam,tök jó volt.
2011. szept. 21. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nu, hát én koleszos vagyok, idén kezdtem, és az első egy hét halálos volt. A suli iszonyat sok időt elvett, este hatig, hétig bent vagyunk, aztán szépen összeszoktam a szobatársakkal, az emeleten lakókkal és a felügyelőkkel, most meg már ott tartok, hogy alig akaródzik eljönni :)
2011. szept. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!