Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bp-en Kelenföld közelében...

Bp-en Kelenföld közelében lévő többemeletes kollégiumnak mi a neve? és egész nyáron nyitva tart?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:

A schönherz elég közel van hozzá, de nem tudom, arra gondolsz-e.. Az az október 23. utca meg a budafoki út kereszteződésénél van

[link]

2011. máj. 5. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Mechwart kollégium.

Ez, az M1-M7 autópálya kezdésénél (a néhai osztyapenkó szobor),azaz Budaörsi út/Sasadi út találkozásánál van.

2011. máj. 5. 05:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy megállóra van tőle a Hotel Griff Junior, lehet hogy arra gondolsz?

Az a baj, hogy szerintem a közelében elég sok kisebb-nagyobb kollégium van, na meg budapesti viszonylatban a közelében az több km-t jelent, ezt jó lenne pontosítani.

Egyébként a legtöbb egyetemi kollégium nyitva van nyáron és szállóként funkcionál.

2011. máj. 5. 12:37
 4/6 A kérdező kommentje:
egyik ismerősöm ott lakik, cska nem tudom őt elérni, ő a Bánki Donátba jár a 13. kerületbe, és mondta, hgyo kb. 5 perc gyalog a Kelendföldtől, onnan már látni is talán....
2011. máj. 6. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert én most a Szilyben vagyok a 9. kerben, itt a munkahelyem, meg a sulim is, ezért kéne olyan koli, ami itt közel van a Gubacsi/Mester utcához , és nyitva van, mert kötelező nyári gyakorlatom van, amit vidéken nem tudok letölteni, csak itt, a 19. kerületi oktatóműhelyben.
2011. máj. 6. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Megnéztem Google mapsen, kettőt találtam: egyik a Griff, másik a Deák Ferenc kollégium, de arról nem tudok semmit. Guglizz rájuk!
2011. máj. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!