Van egy fiu akivel kb. 3 hónapja jártam.De egyszer miközben velem járt megkérdezte az egyik barátnömet hogy ő nem e járna a fiummal.Ő nem tudta hogy én meg a fiu járunk és a lány nem tudta mit válaszoljon elért másnap töllem kért tanácsot.én neki nem mondtam semmit.Csak a fiunak mondtam meg hogy oké járjon vele engem nem érdekel.Szakitottam vele.De a barátnömmel sem jött össze.És amióta ez megtörtént (egy osztályba járok a fiuval és a lánnyal is)a lány jó barátnőm de a fiu nem is köszön, hozzám se szól és minden lányt fiut barátaimat mindenkit ellenem fordit.Ha a lányokkkal közös programot zservez mindenkit hiv csak engem nem és aki velem van arra csAP LE.Egyik tesiora elött ugyebár ők az osztályban mi a zöltözöben öltözünk és egyik tesiora elött félbetörte a piros szinesemet(ragaszkodok a tárgyakhoz)És MEGCSAL ÉS MÉG Ő HARAGSZIK RÁM?ÉN NEM AKAROK HARAGTARTÓ ÉS OLYAN SZEMÉT LENNI MINT Ő NEM SÜLLYEDEK AZ Ő SZINTJÉRE.DE BASSZUS MI SE LOPJUK A PÉNZT (CERUZA)Ezóta már kész idegroncs vagyok sosincs jó kedvem.....................................Szarul vagyok!!!:(:(:(
2011. szept. 13. 18:09
1/7 anonim válasza:
hívd félre és beszéld meg vele.
mondd neki hogy te nem szeretnél vele veszekedni, csak rosszul esett az ami csinált. :)
2011. szept. 13. 18:29
2/7 anonim válasza:
Azt mondtad neki, hogy nyugodtan járjon a barátnőddel, téged nem érdekel. És te szakítottál vele. Lehet hogy te nem úgy értetted meg nem úgy gondoltad, de így jött ki. Bár ő is hibázott, de gondolj bele, hogy így te se nagyon háborodhatsz fel(illetve de mert attól még hogy szakítottál vele nem kéne így viselkednie, de abból hogy azt mondtad hogy téged nem érdekel lehet hogy azt vette le hogy"játszottál" vele, hülyítetted.)
Lehet hogy nem hasznos, és közhelyes, de beszélj vele. Ha megkérdezed, hogy miért is csinálja ezt, és nem tud normálisan válasolni, akkor elég kellemetlen helyzetbe fog kerülni
2011. szept. 13. 18:32
3/7 A kérdező kommentje:
De még szóba se álll velem és ha elhívom ugy csinál mintha meg se hallotta volna egyszerüen mostanába nem tudok mosolyogni......S.O.S. SEGITSÉG!!!!!
2011. szept. 13. 18:38
4/7 anonim válasza:
Gyerekek vagytok:) Ez legyen a legkomolyabb problémád, hogy eltörte a színesceruzádat.
2011. szept. 13. 19:05
5/7 anonim válasza:
hű mekkora problémád van,figyelj az egészben te vagy a hibás a barátnődnek nem mondtad el hogy "jársz" a fiúval,a pasit meg kidobtad mert megsértődtél,ezek után ne csodálkozz ha szóba sem áll veled,javaslom mond el nekik az egészet,és sztem hanyagold a pasizást dolgot túl gyerekek vagytok még ehhez,hány éves vagy amúgy?
2011. szept. 14. 10:22
6/7 anonim válasza:
Nem értem, miért tiltakoznak az emberek az erőszak ellen. Én simán nyakon b*sztam volna miután eltöri a ceruzákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!