Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől van az, hogy élőben...

Mitől van az, hogy élőben sokkal szebb vagyok, mint képen?

Figyelt kérdés

Ha valaki meglát képen nem tart szépnek:S de amint találkozunk általában ezt a visszajelzést kapom: húú,élőben sokkal szebb vagy mint képen:O:)

Mitől van ez:D?

14/L

2011. szept. 11. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Énis így vagyok. Képeken nem látom magam szépnek, de élőben igen :S

Nem vagyok fotogén, szerintem ez ellen nem sokat lehet tenni :)

Én úgy döntöttem: Ez van ezt kell szeretni, vagy nem ;)

2011. szept. 11. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Van ilyen, én sem vagyok fotogén.

Mikor valaki fényképez, egyszerűen zavarba jövök és "átrendeződik" az arcom valami természetellenessé.

Amúgy magamról tudok nagyon jó képeket csinálni, de ha más fotóz, na az általában mindig borzalmas, pedig élőben szép vagyok :).

Gondolj arra, hogy még mindig jobb, ha fényképen vagy "csúnya" és élőben szép, mint fordítva.

Ismerek pár lányt, akik modellkednek.

Ha meglátja valaki őket képen el van ájulva, hogy milyen jól néz ki, a fiúk kb. a gatyájukba élveznek tőle, de élőben meg nem hogy nem szépek, hanem sokan egyenesen csúnyácskák.

Szóval ne aggódj, szép vagy, csak tényleg nem vagy fotogén :).

L/24

2011. szept. 14. 01:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Énis ilyen vagyok..egy rendes kép nem tud rólam készülni :S

14/L

2011. szept. 16. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!