Az normális, hogy a 17 éves fiam borotválja a hónalját?
Nem buz.s. Mindig arra tanítottak a szüleim, hogy úgy jó, ahogy az Isten adta, meg fúj borotvált p.nci stb.
Én mégis 27 évesen elkezdtem borotválni a hónaljam.
Eljártam társastáncolni, és mindig büdös volt. Én is éreztem a szagát, szégyenlettem a lánytól is.
Pedig munka után mindig hazamentem fürödni, és dezodoráltam is magam. De mire visszaértem este a városba, a buszon leizzadtam, hát még tánc közben.
Azóta történt dezodor csere is 72 órás védelműre a fürdés mellett, ami még önmagában nem segített.
Az igazi változást a borotválás hozta meg. Azóta sokkal jobban érzem magam, mióta borotválkozok a hónaljamon is. Egyszerűen így higiénikus és kész.
28f
Persze.
Szerintem gáz, ha csahol a Bodri.
Egyébként meg nem értem, mi az, hogy "nem véletlen nőtt oda". Miért, ugyan mi a fene haszna van a hónaljszőrnek, azon kívül, hogy jól megtelepednek benne a bacik, meg hogy jól bebüdösödik. Bírom a hülye érveket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!