Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha nincs telóm? 14/L

Gáz ha nincs telóm? 14/L

Figyelt kérdés

még nem volt rá alkalmam hogy vegyek a szüleimet nem is hibáztatom de jó lenne már egy jó telefon.:S

nektek milyen van?:) esetleg szerintetek milyet vegyek? nokia jöhet szóba

2011. szept. 7. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Gáznak nem gáz, de ha sokat mész táborba, sulival utazni, járkálsz a várban, akkor jól jönne egy, nem a drága meg a szuper a lényeg, csak hogy a szüleid el tudjanak érni vagy fel tudd hívni őket ha valami baj van/nem úgy alakult ahogy tervezted.
2011. szept. 7. 17:11
 12/22 anonim válasza:
90%
Szerintem nem gáz,amúgy iPhone 4-em van.13/F
2011. szept. 7. 17:19
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
OFF: @Barkóczi Máté miért ne vehetne egy stabil telefont? jó,ne vegyen NEO-t de akkor egy Galaxy Ace-t..a Zte Blade-t először is rootolni kell,meg szarrá upgradelni hogy tisztességesen működjön...a gyári csomagban van egy leoptimizálatlan laggos kínai telefon...
2011. szept. 7. 17:55
 14/22 anonim ***** válasza:
Cak az gáz,amit te is gáznak gondolsz.Attól a pillanattól fogva,hogy nem gondolod gáznak már nem az.
2011. szept. 7. 18:46
 15/22 anonim ***** válasza:
Csak az gáz,amit te is gáznak gondolsz.Attól a pillanattól fogva,hogy nem gondolod gáznak már nem az.
2011. szept. 7. 18:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nokia c6-om van, 13 évesen, és nem bírnám telefon nélkül:S Meg szüleim nem is engednek sehova telefon nélkül...
2011. szept. 7. 20:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, de jól jön, ha van telefonod. :)

Nekem Nokia 7373-mam van és Samsung s8500 Wave-m. :) Nagyon szeretem őket.

Szerintem ha most veszel telefont, akkor a Nokiát inkább hanyagold, eléggé levannak maradva a symbiannal. Inkább androidos telefont vegyél, már van az is 35-40 ezer forintért (pl Sony Ericsson x8, Sony Ericsson xperia x10 mini pro, Samsung Galaxy Mini, LG P350, stbstb...:)

14/L

2011. szept. 7. 21:44
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem pont ide tartozik de azért leírom. Kislányom idén kezdte el az iskolát. Vagyis első osztályos, egy nagyvárosban. Az első napja után mikor hazajött az volt a legnagyobb élménye, hogy az osztálytársainak, többnek is mobil telefonja van. Na ez az ami gáz......7 évesnek mobil telefon.
2011. szept. 8. 14:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, hogy gáz, de szerintem 14 évesen szüksége van valakinek telefonra. Nem kell nem tudom milyen csúcsmodell.

Nekem egy Samsung Corbym van, ez az első érintős telefonom, de utálom. Sokkal jobban szerettem az azelőtti telefonomat, ami egy Sony Ericsson w910i volt. Telefonálni lehetett vele, fényképező, zene és nekem ennyi elég volt. Vissza is cserélném a régire, ha nem nyúlta volna le anyum...újra meg nincs pénz.

Neten sosem volt telefonon, nem is értem minek kell. Épp elég az, amennyit itthon netez valaki.

16/L

2011. szept. 8. 15:50
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, még valami: Volt egy Nokia 6230-om, igaz, hogy régi modell, de nem is szerettem, mert egy tégla volt, és nem tudtam a zsebemben hordani, meg néha elég furcsán viselkedett. Ezzel kapcsolatban többet nem tudok segíteni. :D
2011. szept. 8. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!