Gáz ha nincs telóm? 14/L
még nem volt rá alkalmam hogy vegyek a szüleimet nem is hibáztatom de jó lenne már egy jó telefon.:S
nektek milyen van?:) esetleg szerintetek milyet vegyek? nokia jöhet szóba
Ha csak telefonálásra kell akkor jöhet a Nokia. De ha szórakozni is akarsz vele androidos. Vannak azok már 17.000-ért is.
Gáznak nem gáz de nem jó. Így esetleg ha nem vagy internet közelben nem fogod tudni tartani a kapcsolatot a többiekkel.
Nem gáz. De ha van rá lehetőséged, vegyél! ;)
Nekem eleinte Nokiáim voltak, aztán Sony-k, közbejött egy Samu, most megint Sony-t szeretnék. Szerethetőbb telefon. (Amit kinéztem, az egy középkategóriás SK17i. Más néven Xperia Mini Pro 2.)
Gáznak nem gáz, de eléggé szükséged lehet rá. Én speciel 7 évesen kaptam az első mobilomat, és még azt se lehet mondani, hogy nem vigyázik rá egy kisgyerek, mert még mindig működik, jelenleg azt használom, mert az előzőmmel nem tudok telefonálni mert valami történt vele. Azért volt szükségem telóra már kisiskolás koromban, mert egyedül is mászkáltam a városban, és jó volt tudni, hogy hazamenjek-e suliból, vagy jön értem valaki. Neked is inkább akkor hasznos, ha pl. beteg vagy és felhívod egy osztálytársadat, hogy mi az aznapi lecke, vagy a szüleidet, hogy mondjuk egyedül menjél-e haza, etc.
A többi kérdésre válaszolva, amit telefonálásra használok, az egy Samsung E570, a másik egy iPhone, ami lefokozódott iPod Touchra, és apum Andorid mániájából adódóan szülinapomra kapok majd egy Samsung Googlet. Nokiából ajánlom az 5230-at, mert egy barátnőmnek olyanja van és nagyon szereti. A többi Nokiáról nincs infóm.
NE VEGYÉL NEO-t. Úgyse tudod kihasználni. Minek 100.000-es mobil amikor igaz kevesebb tudással de vannak sokkal olcsóbban mobilok amik ugyanazokat a dolgokat tudják. Felesleges egy tininek 100.000-es telefon. Max az 5%-át használja aki ebből áll: Multimédia, fényképezés, navigálás, Facebookozás, zenehallgatás, játszás, telefonálás.
Én sem tudom felsorolni azt hogy hogy lehet 100%-osan kihasználni de nekem fele annyiba került a telefonom minta Neo. hűség és előfizetés nélkül.
Arra célra amiket felsoroltam és 100% hogy csak ezeket csinálja a legtöbb tini megfelel egy 40.000-es ZTE Blade is.
amugy télleg nem gáz.Az egyik barátomnak is csak 13 évesen lett telefonja őt is piszkálátk hogy nincs telefonja de aztán később márt nem nagyon.Lett neki telefonja bár igaz hogy egy nagyon régi fajta amin nincs se bluetooth meg ilyenek pdig a szülei nem voltak szegények tudtak volna neki venni egy mobilt még sem vettek neki.
És ahogy írták télleg nagy szükséged lenne rá mert ha valami olyan történik akkor tudd hívni a szüleidet vagy mást.Amugy meg vehetsz érinthető képernyőset bár én olyant szeretnék de kem most jelenleg más van.Nekem most nokia 7210 supernova telefonom van és a rózsaszín fehér színben.Nagyon lányos divatos és jó is megvagyok vele elégedve jó telefon :)
itt van róla egy kép : [link]
Kevés pénzből valami használtat kell venni. Fontosabb az, hogy mindig elérjenek amikor kell minthogy csúcs kategóriás legyen. 3-4 ezerért már kapsz w200i-t ( nekem ilyen van) 1gb memóriakártya bele aztán több nem is kell :D telefonálni lehet vele meg zenét hallgatni ennyi nekem elég.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!