13-14-15 évesek! Nektek ki a kedvenc énekesetek?
Figyelt kérdés
Nekem Pitbull és Rihanna imádom minden számukat:)))
14/L
2011. szept. 4. 16:13
31/43 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2011. szept. 5. 13:53
33/43 anonim válasza:
Andy Biersack, Oli Sykes, Ronnie Radke, Craig Mabbit. Őket szeretem a legjobban. :)
14/f
35/43 anonim válasza:
Christina Grimmie ,nemrég ismertem meg a jútyúbról és azóta szeretem .*.* Más nem igen tetszett régebben sem.
36/43 anonim válasza:
SKRILLEX, Sweadish House Mafia, Pendulum, LMFAO, Prodigy
14/F
37/43 anonim válasza:
Bruno Mars az abszolut kedvenc.Azonkivul sok enekest es bandat szeretek.
38/43 anonim válasza:
10 éves korom òta Madonna az abszolùt kedvenc.Mind hangilag,zeneileg,ezenkìvül a stìlusa és személyisége miatt.
16L
39/43 anonim válasza:
Én Brian Molkot imádom, a Plabeboból. De Ákost is szeretem:) Néhányan leszólnak ezért, mert ez a korosztály ilyen, nem törődöm velük.
15L
40/43 anonim válasza:
Hát van egy pár, ha konkrét zene karokról beszélünk, akkor a gimis rock bandákat bírom, pl. Sum 41. Szeretem még a Metallicat, bár már nem nagyon hallgatom, a Limp Bizkitet is nagyon bírom. Na meg a honeymoon suite lethal weapon.
De mint énekes: Phillip Collins, Sting, Eric Clapton, jan hammer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!