Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na milyen volt az évnyitó?

Na milyen volt az évnyitó?

Figyelt kérdés

nekem elég viccesre alakult mert az igazgató elfelejtette a szöveget xDDDDDDés cask ott makogott az egész suli röhögte:DD

de amugy rossz.

14/L

2011. szept. 1. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Isteni, a műsor jó volt, humoros, de csak mert a történelemtanár csinálta, nem az igazgató. Kivételesen a hangosítás is összejött, de csak mert külsős csinálta. Az igazgató állatságokat beszélt, azt hangsúlyozta (4x gyors egymásutánban elmondta), hogy nincs szégyellni valónk, ami azt a benyomást keltette, hogy talán mégis van. Szerintem az még csak egy alapvető helyzet, hogy az embernek szept. 1-jén még nincs miért a föld alá süllyedni...

Aztán azt mondta, hogy az iskola gyökereket ad, innen valahogy eljutott oda, hogy az iskola tulajdonképpen egy óriási fa. Mivel korábban arról hadovált, hogy szárnyaink vannak (szintén az oktatás következtében), nekem az sült ki, hogy lebetonozott fák vagyunk, akiknek adtak szárnyat, hogy repüljenek, szóval csapkodunk, mint állat, de hiába, mert azok miatt a gyökerek miatt se előre, se hátra, holott nyilván nem ezt a kilátástalan, reménytelen képzetet akarta kelteni bennünk, hanem az iskola sokoldalúságát, fontosságát, stb. hangsúlyozni. Képzelem, mi jött le azoknak, akik nem figyeltek xD

Amúgy diszkréten, de mi is kiröhögtük az igazgatót, ő a kontraszelekció iskolapéldája, nem lehet egyszerű leírásban visszaadni, hogy micsoda primitív alak mind igazgatókét, mind tanárként, hogy a szónoki képességeit ne méltassam.

Mostantól 10. osztályos lány

2011. szept. 1. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:

vicces mert hülyültem a mellettem állóval.. azt h mit műveltek a színpadon arra nem emlékszem de unalmas volt

8.o

2011. szept. 1. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is a szokásos beszéd előtte himnusz és a végén szózat. De jó, hogy elmentem mivel megtudtam, hogy az első napon már nem lesz az ofő így nekem holnap kezdődik a suli :D

18F 13. oszt

2011. szept. 1. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

himnusz ig+ igh volt igh beszéde szózat

/ na akkor énekeljük el közönöse a himnuszt

berakták a szózatot.... /

2011. szept. 2. 16:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Gáz :P Templomba kellett menni, egyházi lett a sulink :(
2011. szept. 2. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk nincs évnyitó:P :D
2011. szept. 3. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

sz*r.

találkoztam a bunkó oszt.társaimmal(na jó csak 1-2 bunkó van de az is elég), az egyik tanár majdnem elaludt a beszéde közben, mellettem álló osztályból elájult a csaj, díjakat osztottak és mikot mondták, hogy 7. b osztály ezt és ezt kapott, oszt.társam kiment a színpadra, közben mi már 8.ban vagyunk... xD na szóval a szokásos...

13L

2011. szept. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!