Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na milyen volt az évnyitó?

Na milyen volt az évnyitó?

Figyelt kérdés

nekem elég viccesre alakult mert az igazgató elfelejtette a szöveget xDDDDDDés cask ott makogott az egész suli röhögte:DD

de amugy rossz.

14/L

2011. szept. 1. 12:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Tegnap volt évnyitónk. Tűzött a nap...

Az rossz volt. De a mai nap! Nagyon jó :).

2011. szept. 1. 12:50
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Jó volt csak 2-en elájultak!
2011. szept. 1. 12:53
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

szar

vagy egy fél óráig ott ácsorogtunk a tűző napon,és hallgattuk az elsős gyerekek versikéit,aztán elinditották a himnuszt és senki sem énekelt xD

utána bent maradtunk és most vagy egy fél órája értem haza

de annyira mégse volt rossz mert találkoztam az osztálytársakkal ... legalábbis a normálisaknak örültem de van egy két paraszt ...

13l

2011. szept. 1. 13:11
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

klassz :D egy nő leesett a lépcsőröl az egész suli előtt, az igazgatónk össze vissza beszélt, elmentek a köcsög tanárok, kaptam egy szaktanárit mert nem voltam a tavalyi évzárón, kisegítettem egy írtó helyes eltévedt 9.es fiút (én most vagyok 8.) hülyéskedtünk haverokkal, szal jó volt. :DD meg 2 régi oszt.társam a másik osztályba jött. (suliváltás)

szal nekem jó volt. szal totál szerelmes vaok. *-*

2011. szept. 1. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Maga az évnyitó szar. A szokásos. Igazgatónő hadobált valamit, pár elsős verset mondott, Himnusz, Szózat, oszt' csókolom. Nekem legalábbis ennyi jött le belőle, mert végigdumáltuk az egészet (tudjátok ki fog odafigyelni). De legalább nem volt hosszú.

Viszont a nap nagyon jó volt, rengeteget baromkodtunk, amit persze az ofőnk nem nézett jó szemmel.:D Jólesett végre találkozni a haverokkal és hülyülni velük egy jót, kár, hogy nemcsak ennyiből áll az egész.:/

2011. szept. 1. 13:45
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

Hát az évnyitó kb 10-15 perces volt,addig nem nagyon figyeltünk oda,inkább szórakoztunk :D Utánna volt 2 osztályfőnöki óra,ott sokat beszéltünk meg ilyesmik,de amúgy tetszett nagyon :P 10kor már itthon is voltam.

14/L 8.osztály

2011. szept. 1. 14:20
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem volt túl érdekes: Himnusz, gólyák köszöntése, igazgató beszéde, szózat. De legalább rövid volt. :D

16/L

2011. szept. 1. 14:42
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
szar volt -.- volt ilyen mit tom én előadás picik aztán utána valamit zagyvált az igazgató aztán az egyik osztály társam köszöntötte az elsősöket (össze vissza keverte a szöveget xD)aztán az elsősök mondtak verset ezt végig röhögtük mert az egyik kisfiú mindig a kukacát fogdosta XD a másik ilyen furán beszélt :D szóval jó is volt meg nem is de amúgy halálra untam magam
2011. szept. 1. 15:00
 9/17 anonim ***** válasza:
79%

Azt hiszem az érdekes, a legtalálóbb szó rá.

Nem találtuk meg osztályfőnökünket, sem a helyünket. Úgyhogy beálltunk két osztály mellé, mögé, ahogy fértünk. Páran már szinte a bokorban voltak. Persze a többi osztályfőnök szerint mi voltunk a hibásak. Igen ám, de évnyitó után kiderült, hogy más osztály állt be a mi helyünkre, tehát nem mi vagyunk a sz*rok, de legalább már az első napon lehetett velünk veszekedni.

Az új osztálytársunk elég érdekes, nem ítélem el, de így egy nap alapján nekem nem szimpatikus. Elég nagy a szája és egy cseppet r*bancos is. De mindegy, majd változik, ha be akar szokni.

Amúgy jókat nevettünk a többiekkel, ez jó volt:D

ÉS a lényegi rész. Fogalmam sincs, hogy mi volt az évnyitón. Himnusszal kezdtünk, az biztos, igazgatónő bemutatta az új tanárokat, elmondta a pótvizsgákat, a bukások számát vagy valami hasonlót. Osztálytársam énekelt és a végén közösen el kellett énekelni a himnuszt, mert ez a nemzeti összetartozás jele. Nos, szerintem a 900 valahány diák közül kb. egy osztálynyi énekelhette...

16/L

2011. szept. 1. 15:41
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Háát, mivel én zongoráztam, 2x is, ezért borzalmas volt :D

Nagyon izgultam...amikor először játszottam akkor jól ment, meg minden, de amikor 2x, kicsit elszúrtam...vagyis szerintem nagyon, de állítólag senki nem vette észre :) Szerencsére..

Amúgy én 2x is végighallgattam ugyanazt a szöveget, amiből senki egy szót sem értett, főleg nem a kis ötödikesek. De még a 12.-esek sem értették...

Egyébként szar volt, mert elment a legeslegjobb barátnőm a suliból, viszont jöttek 3an is. Az egyik lány az a tippikus "cicababa" máris ráhajtott az egyik fiú...a másik két lány (ikrek) nagyon aranyosak, kedvesek, és tudnak oroszul, mert moszkvából jöttek :D (ez azért öröm, mert én is tudok, mivel félig orosz vagyok!:$)

14/L (9.-es :D)

2011. szept. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!