Kamaszok! Lehet hülye kérdés de nektek milyen a vignettátok?
Figyelt kérdés
Nekem sima fehér-piros, mert csak ez volt a kiskutyás-barbis-kisautóson kívül.
Kort és nemet légyszi!
13L
2011. aug. 31. 15:51
11/34 anonim válasza:
Nekem már pár éve nincs,nem is használok. De multkor vettem egy smile-sat a barátnőmmel mer nagyon tetszett.Lehet felragasztom,de nem nagyon van hozzá szívem:D
Inkább beleírom a nevem:)
12/34 anonim válasza:
Ilyen színes sünis(az a márka vagy mittudomén ahol van az a süni xD)
14L
13/34 anonim válasza:
Sima van...de ezt is szépen ki lehet dekorálni :)de azért anyum vett egy verdákosat xD
14/l :DDDD
14/34 anonim válasza:
Nekem kék fehér. Kék keret, fehér csíkok kék vonalak. Semmi más :D.
15/34 anonim válasza:
nekem ilyen állatos..olyan aranyosak rajta..nem tudtam otthagyni :D mosómaci meg ilyenek vannak rajta :DD
16L
17/34 anonim válasza:
Semmilyen nincs, de biztos barbibabás lenne, ha vennék.
17/f
18/34 anonim válasza:
sima fehér amire ráírtam írógéppel
20/34 anonim válasza:
Az évek során rengeteg felhalmozódott... kék-fehér, piros-fehér, epres, állatos, tulipános epres,sünis stb. Még nem tudom, milyet fogok használni, csak holnap kötöm be a könyveket és a füzeteket. :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!