Miért kívánom ennyire az alkoholt?
nem szoktam inni, életemben ha valaha ittam akkor is családdal ünnepekkor kaptam, meg ha egy felnőtt rokon ivott, kaptam pár kortyot a poharából. de most nyáron voltunk Balatonon, mikor "kóstolót" kaptam sörből, majdnem megittam a felét, borfesztiválon pedig ittal kb. 1-3 dl bort.
amikor szőlőt eszem összefut a nyál a számban "hogy ez hasonlít a borra", stb.
nem vagyok ez a korombeli "iszok hogy menő legyek" mondom barátaimmal sosem ittam még..
valahogy kívánom a Heinekent, meg a Baileys-t, meg k szeretném próbálni a vodkát, whiskey-t..
14/L
Én is így vagyok vele az utóbbi időben. Végül is a nyáron kezdődött. Táborban is állandóan adták a kezembe a poharakat, hogy igyak már valamit, bár nem is nagyon tiltakoztam.
Amúgy érdekes, mert sosem ittam még ezelőtt, most meg úgy rám jött.
15/L
Hát én is ettől félek. :(
Mondjuk anyám is nagy arc, ott erőszakoskodik, hogy igyak már pezsgőt, már szinte kiabál, hogy nem iszok. De pont azért nem akarok inni, mert azt pl igencsak szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!