Hány évesen kezded a 10. osztályt, és hány évesen fogod befejezni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 14:25
11/25 anonim válasza:
15 évesen fogom kezdeni és a végefelé töltöm majd be a 16-ot. Hacsak nem murdelek meg addig (remélem nem).
12/25 anonim válasza:
Őőő 16 votam és 17 évesen fejeztem be. ( Januári vagyok.) Holnapután már 13adikos leszek 18 évesen kezdem és papír szerint 19 évesen fejezem be ha csak nem bukok meg de ennek nagyon kevés a valószínűsége :D
18f
15/25 Lollipop Girl válasza:
Szia én most 15 évesen fogom kezdeni és 16 évesen fejezem be.
16/25 anonim válasza:
Én 15 évesen kezdem és ha minden jól megy 16 évesen be is fejezem :D
17/25 anonim válasza:
Pont 15 leszek amikor kezdem és 15évesen fejezem be :D
18/25 anonim válasza:
16 évesen fogom kezdeni,és 17 évesen fogom befejezni :/ de amúgy nulladikon fogom kezdeni :S xD
14/L (8.osztály)
19/25 anonim válasza:
15 évesen kezdem, de hamarosan szülinapom (okt. 1.), úgyhogy 16 évesen fejezem be :)
20/25 anonim válasza:
16 évesen kezdtem és annyi évesen is fejeztem be.(az más kérdés,hogy az évzáró után 8 nappal töltöttem be a 17-et:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!