Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én miért nem érek semmit?

Én miért nem érek semmit?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem engedte meg, hogy elmenjek hozzájuk a másik barátnőjének pedig igen. Ez elég rosszul esett nekem. Ő miért fontosabb mint én? Nem értem. Pedig én is úgy elmentem volna. Biztos azért mert őt jobban szereti.
2011. aug. 28. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt felejtsd el, hogy semmit nem érsz! Nem benned van a hiba, hanem a "barátnődben"! Azért írtam idézőjelbe, mert az ilyen nem is barátnő!
2011. aug. 28. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos volt rá valaki oka,kérdezd meg tőle.Nem mondom,hogy nem benned van a hiba aztse barátnődben,mert nemismerlek egyikőtöket sem sok minden lehet a háttér mögött.. tisztázd le vele:)
2011. aug. 28. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
bocsi de most bunkó leszek te ezt óránként kiírod mert ezt ma már harmadszorra olvasom csak más a kérdés =/ >.<
2011. aug. 28. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

EMBER, b+, felmerült benned, hogy azért nem mehettél, mert a csajjal akart találkozni?! Komolyan bakker... Nekem is van ilyen haverom, hogy "nincs rám időd", hát olyanra nem is lesz, aki csak úgy hívatlanul jön és eszébe sem jut, hogy más/sal van programom.

ch...

2011. aug. 28. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

úristen -.-".

Micsoda gondok. Nem gondoltál már arra hogy korábban is megígértre neki vagy csak őt akarta akkor.

És most egy kis szöveg amit tessék elolvasni a kéz és láb nélküli ÉLETVIDÁM BOLDOG CSÁVÓ TÖRTÉNETÉT ÉS MEGNÉZNI A VIDEÓT.

Ha ő tud nevetni és boldogan teljes életet élni, akkor mi is!Sok helyen látom, hogy a tinik sírnak, hogy ilyen s**r életük van, mert valami csalódás érte őket vagy nem kaptak meg valamit, és ilyenkor elgondolkozok rajta, hogy ha ez az ember tud nevetni,tud boldogan élni,képes olyan dolgokat csinálni, amit egy átlag ember talán nem is tudna, akkor miért sírnak az emberek?! De nem akarok itt prédikálni, inkább nézzétek meg a videót!!Tényleg érdemes!

http://www.youtube.com/watch?v=WmMenUD0pf8&feature=player_em..

Read more: [link]

2011. aug. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!