Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit reagálnátok, ha...

Kamaszok! Mit reagálnátok, ha most születne kis tesótok? 15/L

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 13:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:33 ezt komolyan mondod? Hogy mondhatsz ilyet?

En orulnek( De tudom hogy nemlessz 45 evesek a szuleim) de igazabol van egy 8 eves kishugom nagyon szeretem, olyan ari:)

6 evesen szulte meg anyum mikor megtudtam hogy kistesom lessz nagyon merges voltam( kicsi is voltam:) ) azota en vok a legjobb tesoja. 14F

2011. aug. 26. 21:22
 22/35 A kérdező kommentje:
Nálunk a nővérem 4 éves volt, amikor megtudta, hogy testvére lesz. Azóta, hogy megszülettem a szüleink nem gondolkoztak rajta, hogy legyen még 1 gyerekük, de, hogy nagyobb lettem mégis bevállalják a harmadikat, én persze mindenben segíteni is fogok, amiben csak tudok, főleg, hogy a nővéremre semmit nem lehet rábízni, mert annyira felelőtlen.
2011. aug. 26. 21:37
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék egy huginak..:) 15L
2011. aug. 26. 21:44
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

'6 evesen szulte meg anyum'

Jó korán kezdte.

2011. aug. 26. 21:53
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
15 éves vagyok,van egy bátyám és 2 öcsim,a pici 1 éves,hihetetlenül imádom,ha tehetném folyton Vele lennék.:) Ha kiderülne hogy születne mégegy tesóm,főleg egy hugi,fúú nagyon örülnék.:) Imádom a babákat,kisgyerekeket
2011. aug. 26. 21:55
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

21:22 vagyk bocsi elirtamXD

6 eves voltam mikor megszulte anyumXD

2011. aug. 27. 09:23
 27/35 anonim ***** válasza:
91%

kiakadnék, mert ígyis csórók vagyunk, még kevesebb pénz jutna rám, nem tudnék aludni az állandó bőgésétől, hallgathatom neki és anyámnak a rinyálását, és még annyiszor se leszek egyedül mint eddig voltam, és még a haverokat sem tudom majd felhívni, merthogy pihenjen a pici...

14/f

2011. aug. 27. 13:44
 28/35 anonim válasza:

Én határozottan imádnám ^^

De kizárólag csak egy kisöcsit :D!

Tudom hogy rosszalkodni és kiakasztana, de szerintem én is őt :)x) . De ezek ellenére tudom hogy imádnám :))

2011. aug. 27. 21:31
 29/35 A kérdező kommentje:
Nekem úgy néz ki, hogy kishúgom lesz, és ha minden igaz október 12-én fog születni. :)
2011. aug. 27. 21:47
 30/35 anonim ***** válasza:

Nekem nem lehet és nincs is,sőt én örökbefogadott vagyok.De mindig is vágytam kistesóra,csak sose lehetett.. meg idősebbek is a szüleim.Na mindegy.

Viszont van két unokaöcsém meg egy unokahugom.. szeretem őket,mert kicsik és aranyosak.:D

Viszont,akiket igazán szeretek,ők 3 házzal arrébb laknak.Hozzájuk jártam át most nyáron meg már 4 éve ismerem őket.. ott van egy kislány,aki most lesz novemberben 7 éves :D rá vigyáztam régebben is 3 éves korától kezdve.. látom,ahogy felnő,most 1 hónapja már minden napját szinte látom.Ma megkarmolta a kutya az arcát,hát eléggé sajnáltam,mit ne mondjak..:/..annak idején,mikor oviba ment,akkor csak nevettünk az anyjával h már ovis..:D hogy milyen hamar nő..:D most meg csodálkozunk,hogy milyen hamar eltelt az idő és hogy iskolás lesz:D meg hát az anyjával nagyon jóba vagyok..jobban ismer,mint bárki más..:) és én is őt..:DD mindent elmondhatok neki.. :)

16/L

2011. aug. 28. 03:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!