Kamaszok! Mit reagálnátok, ha most születne kis tesótok? 15/L
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:33 ezt komolyan mondod? Hogy mondhatsz ilyet?
En orulnek( De tudom hogy nemlessz 45 evesek a szuleim) de igazabol van egy 8 eves kishugom nagyon szeretem, olyan ari:)
6 evesen szulte meg anyum mikor megtudtam hogy kistesom lessz nagyon merges voltam( kicsi is voltam:) ) azota en vok a legjobb tesoja. 14F
'6 evesen szulte meg anyum'
Jó korán kezdte.
21:22 vagyk bocsi elirtamXD
6 eves voltam mikor megszulte anyumXD
kiakadnék, mert ígyis csórók vagyunk, még kevesebb pénz jutna rám, nem tudnék aludni az állandó bőgésétől, hallgathatom neki és anyámnak a rinyálását, és még annyiszor se leszek egyedül mint eddig voltam, és még a haverokat sem tudom majd felhívni, merthogy pihenjen a pici...
14/f
Én határozottan imádnám ^^
De kizárólag csak egy kisöcsit :D!
Tudom hogy rosszalkodni és kiakasztana, de szerintem én is őt :)x) . De ezek ellenére tudom hogy imádnám :))
Nekem nem lehet és nincs is,sőt én örökbefogadott vagyok.De mindig is vágytam kistesóra,csak sose lehetett.. meg idősebbek is a szüleim.Na mindegy.
Viszont van két unokaöcsém meg egy unokahugom.. szeretem őket,mert kicsik és aranyosak.:D
Viszont,akiket igazán szeretek,ők 3 házzal arrébb laknak.Hozzájuk jártam át most nyáron meg már 4 éve ismerem őket.. ott van egy kislány,aki most lesz novemberben 7 éves :D rá vigyáztam régebben is 3 éves korától kezdve.. látom,ahogy felnő,most 1 hónapja már minden napját szinte látom.Ma megkarmolta a kutya az arcát,hát eléggé sajnáltam,mit ne mondjak..:/..annak idején,mikor oviba ment,akkor csak nevettünk az anyjával h már ovis..:D hogy milyen hamar nő..:D most meg csodálkozunk,hogy milyen hamar eltelt az idő és hogy iskolás lesz:D meg hát az anyjával nagyon jóba vagyok..jobban ismer,mint bárki más..:) és én is őt..:DD mindent elmondhatok neki.. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!