Kamaszok! 9. -ben milyen tantárgyaitok vannak?
Felsorolnád az össze tantárgyat, ami 9.-ben, volt/lesz neked? Matek, irodalom....valami +szak, stb. :)
14/L Nagyon, nagyon köszönöm!
elég sulifüggő. nekem gimibe általános tagozaton ezek voltak: irodalom,nyelvtan,matek,töri,angol,spanyol,kémia,földrajz,fizika,tesi,rajz,ének,informatika
aztán nálunk például 10.-be már nem volt infó, de ének meg rajz még 11.be is volt, de akkor már bejött a média is, föci és kémia is csak 2 évig volt, de fizika 3 évig.
Angol 14 1 háten
matek
tesi nem jegyre
informatika emelt órazsámban 7 1 héten
magyar irodalom és
nyelvtan
0. nyelvi előkészitő
volt
Én humán tagozaton tanulok. Ezek voltak kilencedikben: irodalom,nyelvtan,matek,töri,angol,német,kémia,földrajz,
fizika,tesi,rajz,ének,informatika
Ezek közül a kémia, földrajz, rajz, ének, infó kétéves volt nekünk. És bioszt csak 10.-től tanulunk.
hmmm
volt matek, geometria, fizika, tori, kemia, biosz, nyelvtan, tarsadalomismeret, szovegtan, drama, nemet, angol, tesi, info...
muveszetbol festes, rajz, agyagozas, fafaragas, gyertyaontes, borozes,euritmia (fejleszto mozgas kicsit mint a joga de azer nem ugyanaz) es gyakorlati drama
lehet hogy valamit kihagytam. gondolom nem ilyen muveszeti fizetos sulira gondoltal de azert leirtam.
15/L
Én most voltam:
angol ( cél, társalgás) , magyar ( nyelv, irodalom) ,töri , matek, tesi, informatika, ofő, nyilvános beszéd , viselkedéskultúra,
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!