Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! 9. -ben milyen...

Kamaszok! 9. -ben milyen tantárgyaitok vannak?

Figyelt kérdés

Felsorolnád az össze tantárgyat, ami 9.-ben, volt/lesz neked? Matek, irodalom....valami +szak, stb. :)

14/L Nagyon, nagyon köszönöm!

2011. aug. 25. 14:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%

elég sulifüggő. nekem gimibe általános tagozaton ezek voltak: irodalom,nyelvtan,matek,töri,angol,spanyol,kémia,földrajz,fizika,tesi,rajz,ének,informatika

aztán nálunk például 10.-be már nem volt infó, de ének meg rajz még 11.be is volt, de akkor már bejött a média is, föci és kémia is csak 2 évig volt, de fizika 3 évig.

2011. aug. 25. 14:58
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Várok még válaszokat :)
2011. aug. 25. 15:02
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Angol 14 1 háten

matek

tesi nem jegyre

informatika emelt órazsámban 7 1 héten

magyar irodalom és

nyelvtan

0. nyelvi előkészitő

volt

2011. aug. 25. 15:07
 4/22 anonim válasza:
79%
Irodalom, nyelvtan, matek, angol, orosz, fizika, kémia, biosz, föci, töri, tesi, dráma, ének, rajz, informatika, társadalomismeret, de tavaly pl 2 éve volt etikánk, 5.-ben honismeret, stb.
2011. aug. 25. 15:09
 5/22 anonim válasza:
79%

Én humán tagozaton tanulok. Ezek voltak kilencedikben: irodalom,nyelvtan,matek,töri,angol,német,kémia,földrajz,

fizika,tesi,rajz,ének,informatika

Ezek közül a kémia, földrajz, rajz, ének, infó kétéves volt nekünk. És bioszt csak 10.-től tanulunk.

2011. aug. 25. 15:11
 6/22 anonim válasza:
79%

hmmm

volt matek, geometria, fizika, tori, kemia, biosz, nyelvtan, tarsadalomismeret, szovegtan, drama, nemet, angol, tesi, info...

muveszetbol festes, rajz, agyagozas, fafaragas, gyertyaontes, borozes,euritmia (fejleszto mozgas kicsit mint a joga de azer nem ugyanaz) es gyakorlati drama

lehet hogy valamit kihagytam. gondolom nem ilyen muveszeti fizetos sulira gondoltal de azert leirtam.

15/L

2011. aug. 25. 15:11
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat! Sokat segítettek! :D
2011. aug. 25. 15:34
 8/22 anonim ***** válasza:
84%
Matek,irodalom,angol/német,nyelvtan,kémia,fizika,biológia,informatika,tesi,gazdasági,viselkedés kultúra (Lo.OL),töri,földrajz,osztályfőnöki.
2011. aug. 25. 16:09
 9/22 anonim ***** válasza:
84%

Én most voltam:

angol ( cél, társalgás) , magyar ( nyelv, irodalom) ,töri , matek, tesi, informatika, ofő, nyilvános beszéd , viselkedéskultúra,

16F

2011. aug. 25. 16:22
 10/22 anonim ***** válasza:
59%
Ja, és 0.os voltam nyelvi idegenforgalmi tagozaton.(tehát szakközép)
2011. aug. 25. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!