Miért vagyok ilyen? :///
hat en is valami hasonlo helyzetben voltam/vagyok
kb.4 evvel ezelott szerelmes lettem eggy sracba ,ugy ereztem hogy o neki is tetszem minden rendben ment ez az idoszak volt a legjobb,1 ev utan o masik suliba kedett jarni es igy keveset talalkoztunk,o kiszeretett belolem es el is kezdett csajozni de nem sikerult nem jott neki ossze semmi,kozben en szenvedttem hiaba nem talalkoztunk en meg mindig szerettem NAGYON ,szinte minden este sirtam,nemreg ismet talakoztun o meg a reginel is jobban nyomult hivott beszelgetni meg minden de nekem ez valahogy furan jott ki ,elkeztem ot kerulni,masik nap ismet talakoztunk ekkor ravettem magam hogy egy beszelgetestol meg nem kell felni ,elkeztunk beszelgetni es nekem ismet megtetszett a srac (bar egy tole sokkal jobb kepu srac csapta nekem a szelett akkor is o erdekelt) .Sms-tunk ,neten beszelgettunk es remelem most lesz megint valami csak kicsit felek hogy megint sirni fogok.(annyit tudok meg mondani hogy mar nem vagyok szerelmes hanem csak szeretem ot 4 evvel ezelott sokkal maskeppen ereztem iranta).Gyozd le a felelmed es menj el egy randira vele ha 2. alkalomkor is fels tole azt jelenti hogy nem szereted,vagy csak barakent gondol rad es neke ez a helyzet ciki.Remelem tudtam segiteni.
ilyet én is tapasztaltam, sztem ez egyfajta tudatalatti védekező mechanizmus: bár kedves a fiú, de te nem szereted... talán tudod is, hogy úgysem lesztek sokáig együtt, mert nem vagy belé szerelmes.
ha meg mégis az vagy... akkor kóros önbizalomhiány? félsz,h. elrontasz vmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!