Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagyok ilyen? :///

Miért vagyok ilyen? :///

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel elkezdtünk járni,és ahányszor elhiv mindig nemet mondok mert nem merek vele találkozni vagy félek...mit tegyek?szeretem meg tök rendes...:/// S.o.s :(((
2011. aug. 23. 18:13
 1/8 anonim válasza:
100%
Elhív? Fagyizni vagy "reszelni" akar. Nem mindegy. Ha az utóbbi,akkor érthető. Egyszerű az ok. Még nem állsz készen rá.
2011. aug. 23. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Én inkább "reszelnék" mint fagyiznék...
2011. aug. 23. 18:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet,h nem állok rá készen de olyan aranyos én meg ilyen bunkó vagyok vele...:/ és ez bánt...
2011. aug. 23. 18:32
 4/8 anonim válasza:

hat en is valami hasonlo helyzetben voltam/vagyok

kb.4 evvel ezelott szerelmes lettem eggy sracba ,ugy ereztem hogy o neki is tetszem minden rendben ment ez az idoszak volt a legjobb,1 ev utan o masik suliba kedett jarni es igy keveset talalkoztunk,o kiszeretett belolem es el is kezdett csajozni de nem sikerult nem jott neki ossze semmi,kozben en szenvedttem hiaba nem talalkoztunk en meg mindig szerettem NAGYON ,szinte minden este sirtam,nemreg ismet talakoztun o meg a reginel is jobban nyomult hivott beszelgetni meg minden de nekem ez valahogy furan jott ki ,elkeztem ot kerulni,masik nap ismet talakoztunk ekkor ravettem magam hogy egy beszelgetestol meg nem kell felni ,elkeztunk beszelgetni es nekem ismet megtetszett a srac (bar egy tole sokkal jobb kepu srac csapta nekem a szelett akkor is o erdekelt) .Sms-tunk ,neten beszelgettunk es remelem most lesz megint valami csak kicsit felek hogy megint sirni fogok.(annyit tudok meg mondani hogy mar nem vagyok szerelmes hanem csak szeretem ot 4 evvel ezelott sokkal maskeppen ereztem iranta).Gyozd le a felelmed es menj el egy randira vele ha 2. alkalomkor is fels tole azt jelenti hogy nem szereted,vagy csak barakent gondol rad es neke ez a helyzet ciki.Remelem tudtam segiteni.

2011. aug. 23. 18:42
 5/8 B®igi válasza:
Sya. szerintem menj el vele,csak így tudjátok jobban megismerni egymást. semmi olyan nem fog történni amit nem akarsz.büszke rád és örül neked,azért hív el téged :)
2011. aug. 23. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó te is lehetsz kb egykorú a kérdezővel. Vagy idősebb és hülye. Vagy nagyon fiatal és érettebb.. Kitudja, a lényeg hogy hülyeség. A kérdésre meg nem tudok válaszolni bocs.
2011. aug. 23. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:

ilyet én is tapasztaltam, sztem ez egyfajta tudatalatti védekező mechanizmus: bár kedves a fiú, de te nem szereted... talán tudod is, hogy úgysem lesztek sokáig együtt, mert nem vagy belé szerelmes.

ha meg mégis az vagy... akkor kóros önbizalomhiány? félsz,h. elrontasz vmit?

2011. aug. 23. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
valahová menj el vele,de ha attól félsz,hogy megerőszakol vagy olyat tesz veled,amit te nem akarsz akkor menjetek olyan helyre,ahol többen vannak,pl. biliárdozni,vagy kávézni vagy ilyesmi.
2011. aug. 23. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!