Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Be engedik Bed Beachre?

Be engedik Bed Beachre?

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves de ugy öltözködik fel szó szerint , mint egy k*u*r*v*a. Tűsarkú..p*cs*a miniszoknya és mell kitevös felsök..ennyi idösen mar hajhosszabítása is van arca persze tele vakolattal szerintetek beengedik őt a bed beachre?
2011. aug. 21. 21:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Beengedik, semmi ellenőrzés nincs. Legalábbis gyakran járok a szigetre bulizni igaz nem a Bedbe de nem láttam ellenőrzést. Javítsatok ki ha tévedek. Igaz én már 23 éves vagyok ehet azért nem kérték még a személyimet, de másoknak sem láttam hogy elkérték volna.-
2011. aug. 21. 23:35
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
sztem is beengednék...
2011. aug. 22. 00:50
 13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm:) esetleg ha valaki még megerősíti azt meg köszönném.
2011. aug. 22. 09:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
miért akarod megalázni azzal, hogy kirángatod. Egyszerűbb lenne ha nem engednétek el szórakozni, hisz még egy gyerek és nem is oda való
2011. aug. 22. 09:57
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
EZ egy rossz hely? Én még nem hallottam róla, jövőre fogok Budára költözni, szeretnék tisztában lenni a dolgokkal.
2011. aug. 22. 10:41
 16/25 anonim ***** válasza:
37%

Bed beach-re csak olyan ocsmány alfahímek meg r*bancok járnak, 90%-uk drogos. Pont mint a többi ilyen helyen.

Amúgy jó ötlet kirángatni a tömegből, nagyon szégyellni fogja magát ;)

2011. aug. 22. 12:29
 17/25 anonim válasza:
92%

Szerintem meg ne rángasd ki a tömegből, mert nagyon megutál érte...

Nem szégyelni fogja magát, hanem téged fog szidni a haverjai előtt és még annyira se fog foglalkozni veled, mint most.

Szerintem inkább üljél le vele és beszéljétek meg hogy ennyi idősen nem kell ilyen helyekre járnia.

17F

2011. aug. 22. 13:38
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

Szerinted mégis mit tanulna abból, hogy elengeded kimázolva, p*csaszoknyában és cs*cskirakós felsőben egy olyan hulladék helyre???

Vagy most nem értem, elengeded és aztán kirángatod???

Bocs, lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem látom, hol itt az "okulás".

Gyereket nevelni példamutatással kell, nem pedig kicsinyes leckéztetéssel.

Ezzel csak azt fogod elérni, hogy egy életre megutál, amit meg is értek.

Ő egy 14 éves KISLÁNY, attól függetlenül, ahogy öltözködik és viselkedik.

Inkább foglalkozni kéne vele, beszélgetni, közös programokat csinálni, nem pedig gusztustalan módon megalázni.

Lehet, hogy nem az igazi anyja vagy, de még nevelőanyának is pocsék, ahogy elnézem...

Szegény kislány...

L/24

2011. aug. 22. 14:15
 19/25 A kérdező kommentje:
nem kioktatast kértem..ugty nevelem ahogy akarom ha az enyén ha nem..csak felettem a kérdést hogy beengedik.e? nem érdekel a neveés..beengedik e vagy semi re kérek válaszokat..ti világi csicskáák.
2011. aug. 22. 14:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
ha az anyja vagy, és így beszélsz, akkor nem csodálom hogy a lány is ilyen...egy gyerek olyan lesz, amilyennek a családját látja...
2011. aug. 22. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!