Kamaszok! Titeket vakációban vagy hétvégén hányig engednek ki?
Hányra kell hazaérjetek?
- kort és nemet is -
Bármeddig. Meg kell csak mondanom, hogy mikor jövök haza.
16/f
Általában 8-9, attól függ hova megyek, vagyis milyen messzire, és hogy milyen az a környék.
14/L
Nyáron 9.Suliidőbe még nem tudom :)
14/L
Fogalmam sincs, mert sosem volt szükségem arra, hogy korlátozzanak. Egész egyszerűen azért, mert félek a sötétben. =) Nyáron általában 8kor már otthon vagyok, de egyébként mindig sötétedés előtt. Gyakori jelenség, hogy mondogatom az egyik barátnőmnek, hogy mostmár haza kéne mennem, meggyőz, hogy aludjak ott, felhívom anyumat, hogy mi a véleménye a dologról, de mégcsak addig jutok, hogy "itt alu..." és már mondja is, hogy persze, nyugodtan, sőt, holnap egész nap ott lehetnék. :D De ez csak egy barátnőmnél van így, mert őt óvodás korom óta ismerem, egy suliba járunk, a bátyja az én egyik bátyám osztálytársa (volt), a szüleink pedig majdnem minden héten találkoznak.
11/L
13/L
attól függ hova megyek :D
át barátnőmhöz-> 6-7 óráig
korizni barátnőmmel a városban-> 5-6óráig
De amúgy ha valami más van akkor max 8 :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!