Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Titeket vakációban...

Kamaszok! Titeket vakációban vagy hétvégén hányig engednek ki?

Figyelt kérdés

Hányra kell hazaérjetek?

- kort és nemet is -

2011. aug. 20. 21:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bármeddig. Meg kell csak mondanom, hogy mikor jövök haza.

16/f

2011. aug. 21. 09:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Általában 8-9, attól függ hova megyek, vagyis milyen messzire, és hogy milyen az a környék.

14/L

2011. aug. 21. 13:16
 13/18 anonim ***** válasza:
22.30-kor jön az utolsó buszom azzal haza szoktam jönni a városból, mert nem a legjobb környéken lakok, nem szeretnék sötétben sétálni egyedül, de ha valami nagyobb buli van akkor mind egy csak taxi-val jöjjek haza.
2011. aug. 21. 14:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Nyáron 9.Suliidőbe még nem tudom :)

14/L

2011. aug. 21. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:
14,34-es voltam 15/l
2011. aug. 21. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, mert sosem volt szükségem arra, hogy korlátozzanak. Egész egyszerűen azért, mert félek a sötétben. =) Nyáron általában 8kor már otthon vagyok, de egyébként mindig sötétedés előtt. Gyakori jelenség, hogy mondogatom az egyik barátnőmnek, hogy mostmár haza kéne mennem, meggyőz, hogy aludjak ott, felhívom anyumat, hogy mi a véleménye a dologról, de mégcsak addig jutok, hogy "itt alu..." és már mondja is, hogy persze, nyugodtan, sőt, holnap egész nap ott lehetnék. :D De ez csak egy barátnőmnél van így, mert őt óvodás korom óta ismerem, egy suliba járunk, a bátyja az én egyik bátyám osztálytársa (volt), a szüleink pedig majdnem minden héten találkoznak.

11/L

2011. aug. 21. 18:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

13/L

attól függ hova megyek :D

át barátnőmhöz-> 6-7 óráig

korizni barátnőmmel a városban-> 5-6óráig

De amúgy ha valami más van akkor max 8 :P

2011. aug. 21. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk általában úgy van, hogy ha csak lötyögni megyek a barátnőimmel, akkor a hangulattól függően 10-12 körül érek haza, mindig szólok, meddig maradok. Ha buliba megyek, akármeddig elengednek, bár nem túl lelkesen, ilyenkor általában taxival megyek haza. Ha barátnőnél alszom, természetesen reggelig. (azt hozzáteszem, hogy kisvárosban lakom, így gyalogosan is hamar hazaérek) 16L
2011. aug. 21. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!